Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Löwengrip

(52)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Löwengrip Beauty kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Löwengrip - Bent u op zoek naar beauty producten die geschikt zijn voor een gevoelige huid, die snel en efficiënt werken en passen bij uw drukke levensstijl? De verschillende gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten van Löwengrip Beauty zijn geworteld in Scandinavische eenvoud en werken zacht met minimale stappen in uw skincareroutine; eenvoudige oplossingen voor iedereen.

Elke beauty challenge heeft een Löwengrip-oplossing

Löwengrip-producten worden geproduceerd in Zweden. Elke unieke formule is ontwikkeld door vooraanstaande chemici en vervolgens verfijnd op basis van feedback van de open source-dialoog met diens online community. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken: zelfs de meest gevoelige huid en hoofdhuid kunnen geweldige resultaten verwachten met een geavanceerde gebruikerservaring.

De founder van Löwengrip, Isabella Löwengrip, creëerde de producten vanuit het verlangen naar beauty producten die bij een drukke levensstijl passen. Vrouwen hebben cosmetica nodig die ze overal mee naartoe kunnen nemen, zoals de Count On Me deodorant of de Good to Go droogshampoo. Producten met een hoge kwaliteit, die snel resultaat opleveren. Ontdek het assortiment van Löwengrip, bijvoorbeeld:

  • Daily Facial Care Zachte, dagelijkse gezichtsverzorgingsproducten die voldoende hydratatie bieden en uw huid een glow geven. Deze producten hebben ontstekingsremmende eigenschappen die de huid kalmeren en beschermen tegen oxidatieve stress.

  • Daily Body Care Producten voor het hele lichaam die hydrateren met een langdurig resultaat. Verrijkt met shea-noot, die verzachtende en voedende eigenschappen heeft om de huid langdurig te hydrateren.

  • Healthy Glow Hydraterende huidverzorging die een gezonde glow toevoegt en zorgt voor een gelijkmatigere huidstructuur. Bevat MICRO PROskin, een combinatie van prebiotica en probiotica die de huid glans geeft met een structurerend en gladmakend effect.

  • Instant Glow Gezichtsverzorging die de huid verzacht, voedt en perfectioneert voor een stralend gezonde huid. Naast zichtbare voordelen voor de huid, biedt het assortiment rijke texturen en heerlijke geuren die uw dagelijkse skincare routine een boost geven.

  • Luminous Bronze Zachte en voedende bruin-zonder-zon producten. Bouw geleidelijk een egale en natuurlijke goudbruine tint op. De verkwikkende en verzachtende ingrediënten geven de huid een gelijkmatige en natuurlijke glans zonder de schadelijke invloed van de zon.

Het volledige assortiment is geproduceerd in Zweden. De Löwengrip-producten zijn in het zware Scandinavische klimaat getest om ervoor te zorgen dat ze uitstekende resultaten opleveren voor elke levensstijl, waar ook ter wereld.