• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Douglas Christmas Countdown

Ontdek elke dag een magische giveaway

Er is een probleem opgetreden.

Probeer het later nog een keer.

Bedankt voor uw deelname aan de Douglas Christmas Countdown - fingers crossed!

Benieuwd naar de giveaways van aankomende dagen? We zien u morgen graag weer terug!

Veel succes!

Douglas Christmas Countdown

Maak elke dag kans op een magisch prijzenpakket! De winnaars worden via een e-mail op de hoogte gesteld en zullen zo snel mogelijk het prijzenpakket ontvangen op het opgegeven adres.

Actievoorwaarden Privacybeleid

Actievoorwaarden Douglas Christmas Countdown

 1. Dit regelement is van toepassing op de Douglas Christmas Countdown van Parfumerie Douglas Nederland. De actie wordt georganiseerd ter promotie van Parfumerie Douglas Nederland.
 2. Deze actie loopt van 6 december t/m 24 december 2018.
 3. Tijdens de actieperiode maakt u elke dag kans op een prachtig, luxe prijzenpakket.
 4. U kunt gedurende de looptijd van de actie elke dag meedoen om kans te maken op de te winnen prijs van de desbetreffende dag.
 5. U maakt enkel kans op de aangeboden prijzen, indien alle verplichte velden in het formulier zijn ingevuld.
 6. Personeel van Parfumerie Douglas Nederland en van samenwerkingspartners, die zijn betrokken bij deze actie, zijn uitgesloten van deelname.
 7. Door deelname aan de actie ontvangt u automatisch de gratis nieuwsbrief van Parfumerie Douglas. U kunt u op ieder gewenst moment weer uitschrijven voor de nieuwsbrief. Onderaan elke nieuwsbrief is een afmeldlink opgenomen.
 8. Parfumerie Douglas Nederland en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade van de deelnemer in het kader van de actie.
 9. Parfumerie Douglas Nederland behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de spelregels.
 10. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
 11. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen. Vragen over deze actie kunnen worden gesteld aan Douglas Customer Service: 0800-8991115 of klantenservice@douglas.nl.
 12. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de nieuwsbrief en worden niet gedeeld met derden.
 13. Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.
 14. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Over de prijzen en prijswinnaars
 1. Alle prijswinnaars worden persoonlijk per e-mail op de hoogte gebracht. Over de prijs/prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.
 3. Iedere week worden de prijswinnaars van de week ervoor bekend gemaakt.
 4. Door deelname aan de Douglas Christmas Countdown gaat u ermee akkoord dat uw achternaam mogelijk geplaatst kan worden op www.douglas.nl, de Instagrampagina en de Facebookpagina van Parfumerie Douglas Nederland.
 5. Er kan maximaal één prijs gewonnen worden per deelnemer.
 6. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.
 7. De prijzen worden binnen 4 weken na het einde van de actieperiode verzonden.
 8. Het gewonnen prijzenpakket is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
 9. Bij het niet reageren binnen 2 weken na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op het prijzenpakket. Bij niet tijdig reageren wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Privacybeleid

Gegevensbescherming

De informatie (gegevens) die tijdens de wedstrijd wordt verkregen, zal worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd. Voor andere doeleinden gebruiken we de verzamelde gegevens niet. In het bijzonder zullen de gegevens niet worden bekendgemaakt aan derden. Wanneer u zich aanmeldt voor de Douglas Newsletter stemt u in met het verzamelen van persoonlijke informatie tijdens het gebruik van onze diensten (website, nieuwsbrief, enz.) en voor gepersonaliseerde advertenties en marktonderzoek door Parfumerie Douglas Nederland. Deze informatie, evenals uw koop- en klikgedrag op www.douglas.nl en in de nieuwsbrief, wordt door Parfumerie Douglas Nederland gebruikt om u per e-mail persoonlijke product-, service- en aanbiedingsinformatie toe te sturen als onderdeel van onze nieuwsbrief. Als u een Douglas Beauty Card of een Douglas Beauty Card Premium bezit, gebruikt Parfumerie Douglas Nederland ook de Beauty Card-gegevens voor deze doeleinden. Als u bezwaar wilt maken tegen het gebruik van uw gegevens en u de nieuwsbrief van Douglas niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich ten allen tijde hiervoor afmelden in elke nieuwsbrief of in "Mijn Douglas".

Door deel te nemen aan de wedstrijd, gaan de deelnemers ermee akkoord dat de naam en de woonplaats van de winnaar mag worden gepubliceerd op social media en www.douglas.nl.

Het juridische proces is uitgesloten. We kunnen de loterij tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze.