Nu tot 25% stapelkorting op bijna alle make-up en 25% korting op bijna alle dag-, nachtcrèmes en serums!
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
.

U heeft reeds deelgenomen, probeer het morgen nog eens!

Bedankt voor uw deelname aan de Douglas Christmas Countdown - fingers crossed!

Benieuwd naar de giveaways van aankomende dagen? We zien u morgen graag weer terug!

Veel succes!

Douglas Christmas Countdown

Maak elke dag kans op een magisch prijzenpakket! De winnaars worden via een e-mail op de hoogte gesteld en zullen zo snel mogelijk het prijzenpakket ontvangen op het opgegeven adres.

Actievoorwaarden Privacybeleid

Actievoorwaarden Douglas Christmas Countdown

 1. Dit regelement is van toepassing op de Douglas Christmas Countdown van Parfumerie Douglas Nederland. De actie wordt georganiseerd ter promotie van Parfumerie Douglas Nederland.
 2. Deze actie loopt van 1 december t/m 24 december 2019.
 3. Tijdens de actieperiode maakt u elke dag kans op een prachtig, luxe prijzenpakket.
 4. U kunt gedurende de looptijd van de actie elke dag één keer meedoen om kans te maken op de te winnen prijs van de desbetreffende dag.
 5. Door meerdere keren op een dag mee te doen aan de winactie of gebruik te maken van meerdere aliassen, wordt uw kans op winnen niet vergroot. Wanneer hier kennis van wordt genomen kan dit leiden tot uitsluiting van de winactie.
 6. Parfumerie Douglas Nederland behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de spelregels.
 7. Er kan maximaal één prijs gewonnen worden per deelnemer.
 8. U maakt enkel kans op de aangeboden prijzen, indien alle verplichte velden in het formulier zijn ingevuld.
 9. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden.
 10. Deelnemers moeten een post-/woonadres in Nederland of België hebben.
 11. Al het personeel van Parfumerie Douglas Nederland en het personeel van alle partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt zijn uitgesloten van deelname.
 12. Door deelname aan de actie gaat u ermee akkoord dat Parfumerie Douglas Nederland u per e-mail mag informeren over de uitslag van uw deelname.
 13. Parfumerie Douglas Nederland en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en het zoek raken/verloren gaan van de prijzen door externe verzendpartijen in het kader van de actie.
 14. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen.
 15. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de e-mail met de uitslag over uw deelname. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.
 16. Spel-, type- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.
 17. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Over de prijzen en prijswinnaars
 1. Alle deelnemers worden persoonlijk per e-mail op de hoogte gebracht over de uitslag van hun deelname. Over de prijs/prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.
 3. Iedere week worden de prijswinnaars van de week ervoor bekend gemaakt.
 4. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.
 5. De prijzen worden binnen 4 weken na het einde van de actieperiode verzonden.
 6. Het gewonnen prijzenpakket is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
 7. Contact per email? Bij het niet reageren binnen 2 weken na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op het prijzenpakket. Bij niet tijdig reageren wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Privacybeleid

Gegevensbescherming

De informatie (gegevens) die tijdens de wedstrijd wordt verkregen, zal worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd. Voor andere doeleinden gebruiken we de verzamelde gegevens niet. De gegevens zullen niet worden bekendgemaakt aan derden. Indien u bij het inschrijfformulier hierboven hebt aangegeven de Douglas Newsletter te willen ontvangen, stemt u in met het verzamelen van persoonlijke informatie tijdens het gebruik van onze diensten (website, nieuwsbrief, enz.) en voor gepersonaliseerde advertenties en marktonderzoek door Parfumerie Douglas Nederland. Deze informatie, evenals uw koop- en klikgedrag op www.douglas.nl en in de nieuwsbrief, wordt door Parfumerie Douglas Nederland gebruikt om u per e-mail persoonlijke product-, service- en aanbiedingsinformatie toe te sturen als onderdeel van onze nieuwsbrief. Als u een Douglas Beauty Card of een Douglas Beauty Card Premium bezit, gebruikt Parfumerie Douglas Nederland ook de Beauty Card-gegevens voor deze doeleinden. Als u bezwaar wilt maken tegen het gebruik van uw gegevens en u de nieuwsbrief van Douglas niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich ten allen tijde hiervoor afmelden in elke nieuwsbrief of in "Mijn Douglas".

Het juridische proces is uitgesloten. We kunnen de loterij tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze.