Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Cadeautips voor hem

Geef je liefsten deze kerst het cadeau met een hint van magie: ontdek stijlvolle geuren en verfrissende verzorgingsproducten speciaal voor jouw beste vriend, broer, vader of partner. Shop onze cadeauhighlights en verras hem deze kerst!

Cadeaus voor hem

SPARK THE SPIRIT

Ben je opzoek naar het juiste cadeau voor hem? Tussen deze prachtige beautyproducten zit voor iedereen een perfect kerstcadeau.

Kerstcadeau voor mannen 2023

(2.528)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Kerstcadeaus voor mannen en andere beautyfanaten

Kerst staat voor de deur - en dat is leuk, maar brengt ook stress met zich mee. Boodschappen doen in een overvolle supermarkt, een diner organiseren voor de hele familie, passende cadeautjes inslaan… het vergt nogal wat voorbereiding. Laat ons je helpen! We kunnen geen sterrenmaal voor je koken, maar wél de wensenlijstjes van je dierbaren vervullen. Of het nu gaat om kerstcadeaus voor mannen, vrouwen of andere beautyfanaten: met cosmetica is iedereen blij. Ontdek onze kerstcadeaus voor mannen en anderen en ga stressvrij de feestdagen in!

Kerstcadeaus voor je vader, vriend, opa of broer

Heb je nog een kerstcadeau voor je vader, vriend, opa of broer nodig? Bij Douglas vind je ongetwijfeld iets dat bij diegene past. Spit ons lijstje door en kies snel iets moois uit.

Kerstcadeau-ideeën voor mannen die houden van luxe

Het kan best lastig zijn een passend kerstcadeau voor een man te vinden, maar geloof ons: met een luxe parfum zit je altijd goed. Let wel op dat je een geur kiest die écht bij hem past. Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een jongen? Dan is een eau de toilette een goede keuze. Deze luchtjes zijn licht en fris. Als kerstcadeau voor je opa, die wat ouder is, is het misschien beter om voor een zwaardere eau de parfum te kiezen.

Kerstcadeau-ideeën voor mannen die houden van makkelijke verzorging

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen, maar voor sommige mannen is dat een hele opgave. Een goed kerstcadeau voor je vriend of broer kan daarom gewoon een simpele routine zijn. Ga voor een reiniger, een dagcrème en SPF - meer niet!

Kerstcadeau-ideeën voor mannen met baarden

Kerstcadeaus voor heren met baarden heb je snel uitgezocht. Kies bijvoorbeeld voor een stevige pommade of geef meteen een volledige verzorgingsset. Bij merken als Guardenza en Hermès vind je altijd wel iets passends!

Low-budget kerstcadeau-ideeën voor mannen

Ook als je wat minder te besteden hebt, kun je bij Douglas terecht voor betaalbare kerstcadeautjes voor papa’s en andere mannen in jouw leven. Een douchegel van Rituals, een crème van The Ordinary of producten van Playboy: je maakt ‘m er ongetwijfeld blij mee!

Kerstcadeaus voor hem, haar en anderen kopen bij Douglas

Zoals je inmiddels wel weet, zijn onze beautyproducten niet alleen leuk als kerstcadeau voor mannen, maar ook voor andere beautyliefhebbers. Doe je nichtje bijvoorbeeld een Spiderman-parfum cadeau of geef een Gucci-herenparfum aan je moeder. Als diegene er blij mee is, is jouw presentje geslaagd! Alle kerstcadeaus voor hem, haar en anderen koop je in onze online shop. Dat is lekker makkelijk. Verzenden is bijvoorbeeld altijd gratis. Ook kun je gebruikmaken van onze inpakservice. Wil je liever langskomen in een van onze winkels? Je bent van harte welkom! Oh, en geniet van de feestdagen!