Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

JOIK ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren

JOIK kopen in de DOUGLAS Online-Shop

JOIK Organic, beter bekend als JOIK, is een biologisch en natuurlijk cosmeticamerk. Het beauty merk werd in 2005 opgericht in Estland en haalt haar inspiratie dus ook uit de Estse natuur. Verder combineert JOIK de fijnste natuurlijke ingrediënten met moderne wetenschap en ontwikkelt daardoor producten waar u van gaat stralen. Waar het label vooral bekend was in Estland, heeft JOIK nu ook Nederland bereikt. Bewonder JOIK in de webshop of in een van onze winkels en vind een een JOIK-product waar uw huid van gaat schitteren. Verschillende producten van JOIK

Voor elke wens en ieder type huid, heeft JOIK een geschikt product! Wilt u lekker ontspannen in bad met een prettige geur om u heen? Probeer dan de verschillende badproducten van JOIK, zoals bath bombs en badzout. Goed voor uw huid en perfect voor een ontspan-momentje. Wanneer u op zoek bent naar een verzorgende bodylotion, dan zit u bij JOIK ook helemaal goed. Diverse bodylotions en -crèmes hydrateren uw huid intens voor een zacht gevoel. Voor een stralend gezicht maakt u gebruik van de vele gezichtsverzorgingsproducten van JOIK, zoals dagcrèmes, gezichtsreinigers en verzorgende maskers. De mogelijkheden met de producten van JOIK zijn eindeloos!

JOIK online kopen bij DOUGLAS

Heeft u een leuk product van JOIK op het oog? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop en geniet van leuke extra’s. Zo ligt uw bestelling na betaling razendsnel op uw deurmat én mag u twee gratis samples kiezen. Naast online bestellen kunt u ook eenvoudig de JOIK-producten in een Douglas-winkel kopen. Weet u nog niet welke producten van JOIK bij u passen? De beauty professionals in onze winkels geven u met veel plezier advies. Zij helpen u met een geschikt product vinden, zodat u met een goed gevoel en volledig tevreden de winkel uitwandelt.