Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Geniet van Jimmy Choo geuren voor haar & hem

JIMMY CHOO - EEN WERELD VOL GLITTER EN GLAMOUR

Jimmy Choo is één van de meest iconische schoenenmerken waar menig celebrity, zoals Beyonce en Heidi Klum, mee wegloopt. De parfums van Jimmy Choo zijn net zo spraakmakend en sensueel als de schoenen. De geuren van Jimmy Choo enthousiasmeren door prachtige composities en harmonieuze samenstellingen van heerlijke aroma’s. Op de voorgrond staan sensualiteit en elegantie, maar de composities zorgen ook voor jeugdigheid, zelfbewustzijn en temperament. Allemaal verpakt in met smaak ontworpen flacons.

Vier feest met de Jimmy Choo geuren!

GEK OP GLITTER | DOL OP PLEZIER MAKEN | PASSIEVOL

Op weg naar een stijlvol feest, een chique outfit met spectaculaire hakken. En de finishing touch: één van de heerlijke Jimmy Choo geuren.

Deze betoverende geuren garanderen een avond om nooit te vergeten.

Ontdek jouw Jimmy Choo geur

VOOR HEM & VOOR HAAR

Jimmy Choo parfum voor haar

De parfums van Jimmy Choo zijn net zo sensueel als de glamoureuze schoenen.

Ontdek nu

Jimmy Choo I want Choo

I want Choo, die wil je hebben, forever!

Ontdek nu

Jimmy Choo parfum voor hem

Ook heren vinden bij het luxelabel Jimmy Choo exclusieve parfums.

Ontdek nu

Jimmy Choo

(23)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Jimmy Choo – Modeontwerper en geurgenie uit Maleisië.

De carrière van Jimmy Choo begon als schoenmaker. Hij groeide op in Maleisië in een grote schoenmakersfamilie en creëerde reeds op elfjarige leeftijd zijn eerste paar schoenen. Met 21 jaar begon hij met een professionele schoenmakersopleiding in Londen en volgde meerdere meestercursussen met succes. In 1986 opende Choo zijn eerste eigen zaak in Londen. Al snel werd hij met zijn collecties nationaal bekend. Zijn schoenen kregen een populariteitsboost door meerdere berichten van Tamara Mellon in het Britse Vogue-magazine. Met Mellon richtte Jimmy Choo uiteindelijk een eigen modeonderneming op. In 2011 lanceerde het label zijn eerste geur – in de tussentijd zijn de parfums en modeartikelen van Jimmy Choo ook in Nederland online te koop. Bekijk ons Jimmy Choo–assortiment.

Jimmy Choo parfum voor haar en hem

De geuren van Jimmy Choo enthousiasmeren door uitstekende composities en harmonische samenstellingen van edele aroma’s. Op de voorgrond staan sensualiteit en elegantie, maar de composities zorgen ook voor jeugdigheid, zelfbewustzijn en temperament. Met smaak ontworpen flacons passen perfect in het beeld van de esthetica, die Jimmy Choo reeds door zijn schoenencollectie belichaamt.

Damesgeuren van Jimmy Choo

De ideale geur voor zelfbewuste vrouwen is het mysterieuze Jimmy Choo Illicit. Met noten van gember, roos, honing-amber en sandelhout ontplooit het parfum een sensueel en verleidelijk effect. Met Illicit Flower heeft Jimmy Choo een bijkomende variant in de Illicit-lijn in het assortiment. Vol geur zijn de fruitige bestanddelen van de topnoot zoals mandarijn en abrikoos evenals de florale hartcomponenten grapefruit-bloesem, roos en jasmijn. Op de achtergrond zorgen muskus, cashmeran en sandelhout voor sensuele kruiden. Met dit verfrissende en fruitig karakter is Illicit Flower ideaal voor het warme seizoen. Jimmy Choo L’Eau is zacht en vrouwelijk, maar toch zelfbewust. Florale tot frisse nuances, opvallende muskus en fruitige impressies van nectarines en bergamot zorgen voor een opwindende mix. Moderne vrouwen, die sensueel, maar gelijktijdig secuur en sterk zijn, krijgen met deze geur de ideale begeleider voor elke dag.

Herengeuren van Jimmy Choo

Ook heren vinden bij het luxelabel Jimmy Choo exclusieve parfums. Jimmy Choo Man is de absolute klassieker in het assortiment. Het heldere, sterke karakter van de geslaagde compositie met lavendel, mandarijn, ananasblad en geranium staat voor zelfbewustzijn en avontuur. In de basisnoot zorgen patchoeli en sandelhout voor een klassieke-houtachtige finish. Jimmy Choo Man Blue heeft een aromatisch-houtachtig karakter. Rookachtige lederaccenten onderstrepen de mannelijkheid van de drager, muskaatsalie en bergamot zorgen voor een krachtig kruidig effect. Een geslaagd contrast zetten de noten van de zwarte peper. Het resultaat is een onweerstaanbare compositie waarmee u uw omgeving in uw ban trekt. Voor een iets zachtere, maar toch sterke en rebelse indruk zorgt Jimmy Choo Man Ice. De topnoot met bergamot, mandarijn en sukade essence toont zich zeer verleidelijk, maar ook speels en passioneel. Appel, vetiver, cederhout en patchouli vormen het verfrissende hart, op de achtergrond lokken muskus, ambroxide en mos met een sensuele mannelijkheid.