Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

De zomerse geur van Jil Sander Sun

Jil Sander is een Duitse modeontwerpster. Zij begint haar eigen atelier op kleine schaal in Hamburg met de naaimachine van haar moeder. Zij breekt in de jaren 80 internationaal door en verwerft internationale bekendheid met haar minimalistische ontwerpstijl. Vanaf 1999 wordt het modehuis Jil Sander voor een groot deel eigendom van het exclusieve modelabel Prada. Net zoals veel andere grote namen in de modewereld heeft ook Jil Sander een exclusieve parfumlijn. De eerste collectie Jil Sander Sun werd in 1989 gelanceerd en is nog steeds een wereldwijd succes.

De exotische kant van Jil Sander Sun

De collectie Jil Sander Sun bestaat uit parfums, bodylotions, douchegels en deodorants met een zomerse en frisse geur. De ingrediënten van de Sun-producten zijn afkomstig uit exotische gebieden over de hele wereld om zo de perfecte geur te creëren. Denk hierbij aan bergamot uit Italië, rozenhout uit Brazilië en zwarte bes uit Egypte. Een rijke hoeveelheid aan verschillende bloemen zoals jasmijn, lelietjes-van-dalen, viooltjes en oranjebloesem zorgen voor een ongekende frisse en aangename aroma. Aan de bodylotions worden tevens verzorgende en hydraterende bestanddelen toegevoegd voor een kalmerende werking op de huid.

Jil Sander Sun in de online shop van Douglas

Bij Douglas vindt u een brede selectie van Jil Sander Sun-producten. Jil Sander Eau de Toilette heeft een bloemige en oriëntaalse geur door ingrediënten als rozenhout, jasmijn, oranjebloesem, vanille en patchouli. Deze parfum is bij uitstek geschikt om te gebruiken op zonnige dagen. Sun deodorant heeft dezelfde frisheid en is door de afwezigheid van alcohol ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ook onder de douche kunt u genieten van de unieke zomerse geuren van Sun. Naast een reinigende werking geeft de geparfumeerde de Hair & Body shampoo uw haar en lichaam een heerlijk frisse geur. Maak uw keuze uit het assortiment in de online shop van Douglas en geniet van de zomer met de Sun-collectie van Jil Sander.