Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Jaguar

De luxe auto’s van Jaguar zijn krachtig, trots en exclusief. De traditionele onderneming richt zich echter niet alleen op hoge prestaties in haar auto's: de herenparfums van Jaguar staan voor stijl, moderniteit en kracht en onderstrepen zelfbewuste, elegante karakters. Fris en sprankelend, citrusvruchten trekken de aandacht, terwijl warme aroma's donker en mysterieus vertellen van kracht en exclusiviteit. Stap in de wereld van luxe en ontdek de geuren van Jaguar.

Parfums van Jaguar

Wil je dat jouw geur een frisse kick geeft? Dan zijn de geuren van Jaguar met citrusachtige, aquatische noten perfect voor u. Citrusvruchten zoals bergamot geven u dat heerlijke actieve gevoel van frisse energie. Ingrediënten als deze zorgen voor een echte zomerse herengeur. Ze geven parfums een elegant en bijzonder aroma. ?

Jaguar kopen bij Douglas

Het maakt niet uit wat je favoriete geur is, bij Douglas vindt je gegarandeerd de lekkerste herengeuren. Het assortiment bevat zowel traditionele parfums als luxe herengeuren van gerenommeerde designers zoals Jaguar. Jij bepaalt wat voor jou persoonlijk de beste herengeur op de markt is. Koop de parfums van Jaguar via onze webshop en profiteer van prettige voordelen, zoals een 24-uurs levering en twee gratis samples naar keuze. Wil je de geuren eerst even ruiken? Kom dan langs in een Douglas-winkel bij jou in de buurt, hier mag je alle geuren testen! ?