Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ken je de parfums van Jacomo al?

Maak kennis met het Franse merk Jacomo. Opgericht in 1970 in de buurt van Parijs. Oprichter Gérard Courtin wilde alle geheimen van de parfumwereld ontrafelen en zo goed mogelijk inzetten voor zijn eigen parfums. Dat lijkt aardig gelukt: de parfum van Jacomo is zeer geliefd, zowel in Frankrijk als daarbuiten. Gelukkig is het merk ook verkrijgbaar in Nederland, en wel bij Douglas! Ontdek de collectie.

Jacomo voor dames en heren

Zowel dames en heren kunnen zich richten tot Jacomo voor een heerlijk geurtje. Voor dames is Jacomo Night Bloom populair. Deze levendige parfum is gebaseerd op het idee van de nacht, maar is natuurlijk ook overdag te dragen. Jacomo de Jacomo is dan weer het mannelijke embleem van het merk. Al in de jaren 80 op de markt gebracht, maar nog altijd geliefd. De geurnoten zijn een combinatie van kruidig, bloemig en leerachtig. In de collectie vind je nog meer eau de toilettes van Jacomo en eau de parfums. Eau de toilettes zijn wat frisser, waar eau de parfums over het algemeen wat zwaarder zijn. Wat past het beste bij jou?

Jacomo eau de toilette en eau de parfum koop je bij Douglas

Laat je ook overtuigen door de parfums van Jacomo. In de Douglas-winkel kun je de geuren zelf ruiken en ervaren. Zo weet je meteen wat wel en wat niet bij je past. Of scroll eens door de geuren op onze website of in de Douglas-app. Eenmaal je favoriete Jacomo-parfum gevonden, is deze zo bestelt. Je ontvangt je aankoop dan snel bij je thuis, zonder verzendkosten. Hopelijk tot snel in onze (online) winkel!