Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Issey Miyake

(38)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Issey Miyake kopen in de DOUGLAS Online-Shop - Ervaar intense geuren met Issey Miyake

Issey Miyake is sinds de klassieker L'Eau d'Issey van 1992 op zoek naar inspiratie en innovatie. Net als bij de kledinglijn richt Issey Miyake zich op het in lijn brengen van nieuwe geuren met de hedendaagse geest. De nadruk ligt op de natuurlijkheid van elke individuele persoon, die moet worden benadrukt. Bovendien combineert Issey Miyake traditioneel vakmanschap perfect samen met futuristisch design.

Zelfs de ongewone, enigszins minimalistische en natuurlijke vormen van de flacons zijn een kenmerkend handelsmerk van de ontwerper. Van sportieve en masculine mannengeuren tot delicate, bloemige damesparfums tot rustgevende aftershaves en voedende douchegels, het merk biedt een brede selectie aan geur- en huidverzorgingsproducten. Laat u inspireren bij Douglas en ontdek welk Issey Miyake-product het beste bij u past.

Populaire herengeuren van Issey Miyake

Alle producten van Issey Miyake bevatten geselecteerde ingrediënten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Zo ook het Issey Miyake Nuit d'Issey Eau de Parfum voor mannen. De frisse, houtachtige, oosterse geur is tegelijkertijd sterk en mysterieus. Hier ontmoeten de fruitige nuances van bergamot en grapefruit kruidige tonen zoals tonkaboon, patchoeli, donker hout en zwarte peper. Alle geuraroma's creëren samen een magnetische aantrekkingskracht en een sterke aanwezigheid.

Populaire damesgeuren van Issey Miyake

De zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw van vandaag wil een parfum dat haar vergezelt als een trouwe vriend in het dagelijks leven en op speciale momenten. Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale bijvoorbeeld, heeft een frisse en intense geur van bloemen- en mandarijnessenties. De Madonna-lelie biedt de natuurlijke, licht romige toon. De verschillende witte houtsoorten geven de geur zijn intense en diepe basisnoot.

De subtiel gevormde flacon en de zachtroze kleur weerspiegelen vakkundig de tijdloze elegantie en vrouwelijkheid van het parfum en de draagster. Ook bloemrijk, maar net zo fris is de damesgeur Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure. Deze geur kenmerkt zich door lelietje-van-dalen, jasmijn, oranjebloesem en Damascus roos op amber en kasjmierhout. Een beslist verfrissende en sensuele combinatie, die doet denken aan de prachtige lente. Of het nu voor overdag of 's avonds is, met deze geur voelt elke vrouw zich elegant, modern en natuurlijk.

Issey Miyake online kopen - Verzorgingsproducten bij DOUGLAS

Issey Miyake: Naast de geur voor dames en heren, bevatten de producten van Issey Miyake ook tal van verzorgingsproducten, allemaal gebaseerd op de frisse geuren van de parfums. Ontdek de verschillende reinigingsproducten voor hem en haar, zoals de Issey Miyake L'Eau d'Issey douchecrème of de Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme douchegel. Voor een zachte en aangenaam geurende huid na het douchen zorgt Issey Miyake "L'Eau d'Issey Bodylotion". Het hydrateert en voedt uw huid. Bovendien laat de bodylotion de aangename geur van L'Eau d'Issey-parfum op uw huid achter.

De ideale verzorging na het scheren wordt verzorgd door de Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme en de Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme Soothing After Shave Balm. Zowel de lotion als de balsem zijn verfrissend, voedend en revitaliserend. Bovendien bieden ze veel vocht en ruiken aangenaam houtachtig.