Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Badjassen kopen voor dames en heren

Badjassen - Als u uit bed komt, als u net onder de douche vandaan komt of zelfs als u avonds op de bank zit en het koud hebt: een badjas is een onmisbaar item om in huis te hebben. Sla hem snel om en u bent bedekt en lekker warm.

Van kimono badjas tot badstof badjas

Een kimono badjas is een ideale badjas voor dames - zeker in de zomermaanden. Hij is korter en van dunne stof zoals satijn, waardoor hij minder warm is. Bent u juist op zoek naar een dikke badjas die u zelfs op de koudste winterdagen warm houdt? Kies dan voor een badstof badjas. De lange modellen zijn bijvoorbeeld ook ideaal om mee te nemen naar de sauna, doordat u gelijk netjes bedekt bent. Bekijk de badjassen voor heren en dames in onze collectie, of onze andere kleding.

Badjas online kopen bij Douglas

Bekijk ons ruime assortiment en ontdek welke badjas het best bij je past. Wordt het de elegante kimono? Of toch die comfortabele jas van badstof? Bestel als member in onze webshop zodat je weet dat je geen verzendkosten betaalt (geen member? dan gratis verzending op bestellingen vanaf € 20,-). Verder krijg je twee gratis samples cadeau (bij besteding van minimaal € 10,-) en profiteer je van snelle levering.