Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Portemonnees

(103)
Merk
Productsoort
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Portemonnees kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Portemonnees - Het grootste gedeelte van de tijd zit hij in je tas, maar toch wil je natuurlijk dat hij er mooi uitziet: je portemonnee. Daarnaast moet hij praktisch zijn: niet alleen je geld moet erin passen, ook al je pasjes, klantenkaarten en je rijbewijs. Zoek jouw nieuwe favoriete portemonnee nu uit bij Douglas.

Portemonnees voor dames

Bij Douglas vind je de ideale portemonnees voor dames met een liefde voor mode en stijl. Een exemplaar met een gekleurd printje is perfect voor iedereen die wil opvallen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een portemonnee in dezelfde kleur als je tas. Perfect als je van matchende accessoires houdt.

Portemonnees met ruimte voor pasjes

Een bankpas, rijbewijs, zorgpas, spaarkaarten, klantenkaarten, een cadeaubon, het pasje van de sportschool. De lijst met pasjes die je misschien kwijt wilt in je portemonnee kan eindeloos lijken. Voldoende ruimte en vakjes in je portemonnee is daarom essentieel. In ons assortiment vind je daarom ook portemonnees voor veel pasjes.

Portemonnee online kopen bij Douglas

Een portemonnee online bestellen gaat gemakkelijk in onze webshop. Jouw bestelling wordt gratis verzonden als je member bent (anders vanaf € 20,-) en weer retour genomen. Vaak heb je het item de volgende dag al in huis!