Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Toilettassen

(188)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Toilettassen kopen in de DOUGLAS Online-Shop - voor dames en heren

Toilettassen - Wil je graag al je verzorgingsproducten overzichtelijk en bij elkaar bewaren, dan is een toilettas ideaal. Of dat nu op reis of gewoon in je eigen badkamer is. Bekijk het ruime assortiment toilettassen voor dames en heren.

Toilettassen voor op reis

Een toilettas is onmisbaar op vakantie. In je koffer is het direct overzichtelijk waar al je toiletspullen zijn. Maar ook op een camping kun je bijna niet zonder toilettas, wanneer je al je douchespullen meeneemt naar het sanitairgebouw. Ben je op zoek naar een toilettas voor op reis, houd er dan rekening mee wat je allemaal mee wilt nemen. Is het alleen een deodorant, tandenborstel en douchegel, of wil je ook medicijnen, haarproducten en make-up meenemen? Dan is een grote toilettas misschien meer iets voor jou.

Ophangbare toilettassen

Ook ideaal zijn ophangbare toilettassen. Deze hebben een haak waarmee je ze ophangt aan bijvoorbeeld een haakje aan de muur of in het douchehokje. Doe je de rits open, dan kun je de gehele tas uitklappen. Ideaal in kleine ruimtes of als de wastafel klein en nat is. Uit vele vakjes in de hangende toilettas pak je gemakkelijk alles wat je nodig hebt. Daarna klap je hem weer in, rits je hem dicht en neem je hem zo weer mee.

Toilettas online kopen bij Douglas

Toilettassen: Heb jij al een toilettas op het oog? Bestel hem gratis in onze webshop. De levering is snel en in veel gevallen gratis. Sowieso als je member bent en anders vanaf € 20,-. Daarnaast mag je twee samples uitzoeken bij iedere bestelling van minimaal € 10,-. Wil je jouw toilettas retourneren, omdat hij toch anders is dan je had gehoopt? Dit is gemakkelijk en gratis bij Douglas.