Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Beautycase » online kopen ✔️ Beauty trends | DOUGLAS

(0)

Beautycases kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Beautycases - Heb je een grote verzameling make-up, dan is een kleine make-uptas niet altijd genoeg. Daarnaast zijn make-uptassen ook niet altijd even overzichtelijk. Een beautycase is dan de ideale oplossing. In zo'n grote make-up koffer zitten voldoende vakken. Handig qua ruimte, maar ook voor het overzicht.

Grote beautycases: voor al je make-up

Ik ga op reis en ik neem mee… Het is een oud spelletje en je kunt je misschien wel herinneren: die lijst met items werd maar langer en langer. Met inpakken in het echte leven is het net zo. Primer, BB-cream, foundation, kwasten, oogschaduw, mascara, lippenstift, eyeliner en ga zo maar door. Gelukkig is er een goed antwoord waar je dat allemaal moet laten: een grote beautycase. Hier kun je al je make-up in kwijt en hoef je niets thuis achter te laten of los in je koffer te bewaren omdat het niet past. In een grote beautycase kun je alles meenemen.

Make-up koffers in alle vormen en maten

Wil jij een harde make-up koffer of liever een van zacht materiaal? En hoeveel vakken moet hij hebben? Zoek je er andere matchende accessoires bij? Het zijn enkele vragen die je jezelf kunt stellen bij de zoektocht naar de perfecte make-up koffer. In het assortiment van Douglas vind je allerlei soorten beauty koffers: van egaal zwart met aparte ruimte voor kwasten tot een overzichtelijke variant met print.

Beautycase online kopen bij Douglas

Weet jij al welke beautycase je wilt kopen? Bestel hem gratis in onze webshop. De levering is snel en vaak heb je het item de volgende dag al in huis. En je mag twee samples uitzoeken. Wil je jouw beauty koffer retourneren, omdat hij toch anders is dan je had gehoopt? Retourneren is makkelijk en gratis. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom in een van onze winkels. Onze professionals helpen je graag bij de zoektocht naar de perfecte beautycase. "