• Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

Halloweenlook voor haar

Poppenlook

Bent u nog op zoek naar make-up ideeën voor Halloween? MAC zorgt voor een extra dosis inspiratie met deze prachtige poppenlook! Creëer het nu zelf thuis met behulp van de tutorial.

Stap voor stap

Poppenlook

Leer om in 5 stappen deze look thuis zelf te creëren!

De basis

Creëer een mooi egale en dekkende basis met de Studio Fix Fluid foundation. Voor extra camouflage gebruik ik de Studio Fix 24h Smoothwear Concealer. Gebruik een poeder om gedurende de dag uw make-up bij te werken en te matteren.

1 / 5
De ogen

Breng het potlood aan langs de wimperrand naar buiten toe richting de wenkbrauw. Vervaag de eyekohl in de richting van het ooglid. Breng langs de onderste wimperrand een dikke lijn witte eyekohl aan, hierdoor creëert u optisch een groter oog. 

M·A·C - Eye Kohl Feline
M·A·C Eye Kohl Feline
2 / 5
Oogschaduw

Neem kleur 'Darkroom', begin langs de wimperrand en vervaag naar boven toe in de arcadeboog. Neem 'Carbon' om de intensiteit in de wing te versterken. Plak wimper #75 in z’n geheel en wimper #76 half op de buitenste ooghoeken voor een intense blik.

3 / 5
De wangen

Neem 'Bright Pink' om kleur in het gezicht aan te brengen. Pak niet teveel product op de brush. Bij felle kleuren is het resultaat mooier wanneer de intensiteit op wordt bouwt. Breng een highlighter aan op alle plekken die u wilt oplichten.

4 / 5
De lippen

'Atomized' is een paarse kleur met een metallic glans erin. Het is een vloeibare lipstick die u makkelijk kunt aanbrengen met de applicator. Gebruik een lippencil om de lijnen strakker te tekenen.

5 / 5