• Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

Halloween look voor hem

Twenties Joker

Halloween staat voor de deur en het is tijd om u niet enkel te focussen op trick or treat, maar ook op het krijgen van de juiste make-uplook. In samenwerking met MAC hebben we voor u een moderne Halloween look gecreëerd.

Stap voor stap

De Twenties Joker style

Deze Joker make-up is griezelig mooi – combineer het voor het perfecte totaalplaatje met een stijlvolle jaren 20-outfit.

De basis

Breng de foundation over uw hele gezicht aan met een foundationpenseel en poeder het daarna af met een poeder voor een matte finish.

1 / 4
De wangen

Breng de Blendable Lip & Cheek Color Blush aan op uw wangen en slapen om contouren aan uw gezicht te geven. Accentueer de hoogste punten, zoals de wangen, de neusbrug en het hart van de lippen met een highlighter.

2 / 4
De ogen

Breng vloeibare lippenstift aan op het beweegbare ooglid en meng het met oogschaduw. Gebruik oogschaduw in donkere tinten op de onderste wimperlijn en de binnenhoek van het oog. Gebruik een wenkbrauwgel om de wenkbrauw dikker en voller te maken.

3 / 4
De lippen

Breng de vloeibare lippenstift aan op uw lippen, gebruik een zachte penseel om de kleur langs de randen te vormen. Gebruik een donkerdere tint in het midden om diepte aan de look te geven. 

4 / 4