Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Herome Cosmetics

(85)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Herôme Cosmetics – Dé specialist in hand- en nagelverzorging

Heeft u last van zwakke nagels, splijtende nagels of droge handen? Herôme heeft de oplossing! Door de producten van Herôme te gebruiken, voelt u zich weer als nieuw. Het merk heeft ruim dertig jaar onderzoek gedaan naar de juiste formule om uw lichaam een oppepper te geven. Die formule vindt u terug in alle producten.

Herôme: Specialist sinds 1982

Al bijna 40 jaar is Herôme Cosmetics toonaangevend op het gebied van Hand & Nail Care. Eigenaresse Margreet van Roemburg vond tijdens haar vakantie in Engeland een oplossing voor haar zachte en splijtende nagels. Ze was zo enthousiast dat zij besloot dit product verder te ontwikkelen om het later in Nederland op de markt te brengen. De nagelverharder van Herôme is inmiddels beroemd geworden in binnen- en buitenland. Herôme is vandaag de dag marktleider in Europa en biedt een complete hand- en nagelverzorgingslijn met daarnaast keus uit meer dan 200 kleuren nagellak.

Herôme is de oplossing voor elk hand- en nagelprobleem

Of u nu last heeft van zachte en splijtende nagels of juist té harde nagels; Herôme biedt dé oplossing. Bekijk eens de onslijtbare Glass Nail File of de Cuticle Night Repair (een echte wonderpen). Bent u op zoek naar verzorging voor zijdezachte handen? Probeer dan eens de One Minute Manicure en de 24 Hour Protective Hand Cream voor een echt wauw-effect!

Herôme is dierproefvrij

Herôme vindt dat mooie, fijne verzorgingsproducten niet ten koste hoeven te gaan van dieren. Alle Herôme producten zijn daarom 100% dierproefvrij. Daarnaast verkopen zij geen producten in landen waar dierproeven wel verplicht zijn.

Herôme Cosmetics produceert zelfstandig

Herôme Cosmetics is één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Dit blijkt ook uit het feit dat Herôme Cosmetics alle producten zelf ontwikkelt, produceert, distribueert en verkoopt in ruim 20 landen.

Ontdek Herôme in de Douglas Online Shop

Herôme producten zijn "for all ages" en verkrijgbaar in de Douglas Online Shop. Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk!