• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.




















Een conditioner voor elk haartype

Een conditioner wordt gebruikt na reiniging van het haar met een reguliere shampoo en zorgt ervoor dat het haar zachter wordt of een glanzende en een vollere look krijgt. Conditioners herstellen en hydrateren het haar en zorgen voor een verzorgd uiterlijk. Ieder haartype heeft haar eigen eigenschappen en bijbehorende problemen die gedeeltelijk op kunnen worden gelost door het gebruik van een crèmespoeling. Droog haar vraagt bijvoorbeeld om een hydraterend haarproduct. Bij relatief dun haar is het vaak wenselijk om een product te gebruiken die het volume van het haar doet toenemen. Daarnaast zijn er speciale crèmespoelingen die de kleur van gekleurd haar behouden en accentueren. Beschadigd haar kan veel profijt hebben van een verzorgende en herstellende conditioner, die zorgt dat het haar voor een langere periode mooi blijft. Kortom, er is voor ieder haartype een passende conditioner.

De voordelen van een conditioner

Door het haar na een wasbeurt met een conditioner te behandelen, krijgt het haar weer de gewenste look wat betreft volume, glans en hydratatie. Daarnaast is het gebruik van de juiste conditioner belangrijk voor de gezondheid en duurzaamheid van het haar. Een ander voordeel van een conditioner is dat het haar eenvoudiger te kammen en in model te brengen is. Conditioneren maken het haar niet alleen gezonder, maar geven het kapsel ook een verzorgd uiterlijk.

Groot assortiment conditioners

Bij de online shop van Douglas worden de grootste merken op het gebied van haarverzorging vertegenwoordigd. Merken als Guhl, Kneipp, John Frieda, Lee Stafford en Biosilk hebben hun effectiviteit op het gebied van haarverzorging al ruimschoots bewezen.

Iedereen kan bij de online shop van Douglas terecht voor conditioners die de perfecte aanvulling zijn op de persoonlijke haarverzorging ongeacht het haartype. Uw conditioner wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples.