Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Stylingcrèmes

(161)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Prijs
Huidtype
Kleur
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

De beste stylingcrèmes voor jouw haar

Stel je eens voor dat je haar iedere dag goed zit. Dat je het altijd kunt dragen zoals jij dat wilt. En dat je het in een mum van tijd in model hebt gebracht. Dit kan jouw werkelijkheid worden. Als je de juiste stylingcrème voor jouw haar gebruikt, tenminste. Goed nieuws: in onze (online) winkels ga je die ongetwijfeld vinden. Of je nu een flinke krullenbos, golvende lokken of een steil kapsel hebt, in onze collectie komt van alles voorbij. Misschien kies je wel voor de natuurlijke producten van AVEDA, of ga je juist voor iets van Kérastase. Ontdek al jouw mogelijkheden en kies je favoriet!

Haarcrèmes voor krullen of steil haar

Elk haartype is uniek - en heeft dus ook unieke verzorging nodig. Maar welk product past bij jou? Het zit ‘m allemaal in de naam. Met haarcrèmes voor krullen, bijvoorbeeld, kun je jouw lokken wat extra structuur geven en tegelijkertijd voeden. Deze formules met hydraterende ingrediënten voorkomen pluis en geven je kapsel de perfecte ‘bounce’. Oh, en dat alles gebeurt zonder je haar te verzwaren. Fijn! Als jij juist steil haar hebt, kun je het beste kiezen voor een stylingcrème die een zachte, glanzende finish geeft. Ben je op zoek naar net dat beetje extra? Kies dan voor een stevige gel. Daarmee kun je jouw lokken makkelijk in een staart of strakke knot dragen, zonder dat er gekke plukjes uitsteken.

Zo voeg je een stylingcrème toe aan je haarroutine

Weet je niet goed hoe je jouw stylingcrème moet gebruiken? Met onze tips lukt het je zo!

  1. Begin met schoon, handdoekdroog haar.
  2. Kies de juiste hoeveelheid crème, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Meestal is een hoeveelheid ter grootte van een erwt voldoende voor een kort kapsel, terwijl je voor langere of dikkere lokken vaak iets meer nodig hebt.
  3. Verwarm de crème tussen je handen en breng het aan op je lokken. Begin in het midden en werk door naar je punten. Het is niet verstandig om de de crème in je haarwortels aan te brengen; die kunnen dan namelijk wat sneller vet worden.
  4. Style je haar zoals je wilt, of laat het aan de lucht drogen voor een natuurlijke look. Wat je ook doet, je haar zal de rest van de dag goed in model zitten.

Haarstylingcrèmes online bestellen bij DOUGLAS

Of je nu voor een krullencrème of een andere stylingcrème voor je haar kiest, je bestelt het gemakkelijk online bij Douglas. Vul je digitale winkelmandje met je favoriete formules en reken binnen een paar muisklikken af. Je geniet dan meteen van allerlei voordelen. Plaats je jouw bestelling bijvoorbeeld voor 22:00 uur? Dan staan onze bezorgers vaak de volgende dag al bij je op de stoep. Verder is de verzending van je pakket meestal gratis. En mocht je uiteindelijk toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan mag je die gewoon weer kosteloos retour sturen.

Houd je niet van online shoppen? Kom dan langs in een van onze Douglas-winkels! Daar staan onze beautyexperts klaar om al je vragen te beantwoorden en je persoonlijk advies te geven. Zien we je snel?