Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ghost online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren

Speciaal voor jou: parfums van GHOST

Meer dan 20 jaar geleden ontstond GHOST Cosmetics: een Brits parfummerk waar je geuren vindt die precies bij jouw persoonlijkheid passen. Hoe dat kan? In deze collectie zit van alles wat - iets fris voor mensen die van de natuur houden, iets zwaars voor mensen die lange avonden beleven en iets warms voor mensen die zich graag chic kleden. Ook fijn: GHOST is goed op weg om volledig vegan, cruelty-free én duurzaam te worden. Met deze geurlijn doe je dus niet alleen jezelf goed, maar houd je ook rekening met de planeet waarop je leeft. Ontdek alle parfums van GHOST Cosmetics en kies een geurtje uit dat bij jou past.

Ben je niet alleen op zoek naar parfum? Naast geuren van GHOST vind je in ons assortiment ook make-up, huidverzorging en haarproducten van andere merken. Kijk eens rond!

GHOST kopen of online bestellen in Nederland

Ondanks de Engelse roots van GHOST, kun je de producten makkelijk in Nederland kopen. Kom bijvoorbeeld langs in een van de winkels van Douglas. Hier kun je de verschillende geuren proberen en je laten adviseren door onze professionals. Als je hier geen tijd voor hebt, kun je de GHOST-producten ook online bestellen. Dat geldt ook voor de andere spullen in onze shop. Vul je digitale winkelmandje bijvoorbeeld met een parfum van GHOST, make-up van Dior en douchegel van Kneipp. Het afrekenen wijst zich vanzelf. Bij ons geniet je verder van speciale voordelen. De verzending van je pakket is bijvoorbeeld altijd gratis. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop - helaas! - dan stuur je ‘m ook weer kosteloos retour. Ook krijg je van ons wat samples van nieuwe cosmetica meegestuurd. Misschien vind jij zo wel jouw nieuwe beautyfavoriet!