Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Wimperserum & Wenkbrauwserum

(76)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Wimperserum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Wimperserum - Wat is dé truc voor mooie, volle wimpers? Dat begin bij de basis: een wimperserum voor lange wimpers. Combineer deze met een mascara met een volume- of wimperverlengende werking en u heeft de ideale formule voor lange wimpers. Bij het kiezen van het beste wimperserum voor u. Er zit verschil in de werking en het resultaat van de serums. Bij de ene ziet u al na 4 weken resultaat, terwijl de ander minimaal 6 weken lang moet worden aangebracht. Welke u ook kiest, ze leveren allemaal een geweldig resultaat. Na de eerste periode van dagelijks aanbrengen is het vaak voldoende om het product twee keer per week te blijven gebruiken. Kijk in ons brede assortiment bij elk product naar de productomschrijving en de klantenbeoordelingen. Zo maakt u gemakkelijk de keuze voor het beste wimperserum.

Groei wimperserum voor lange wimpers

Velen dromen van lange, verleidelijke wimpers. Soms kan ons lichaam daar wel een beetje hulp bij gebruiken. Een serum voor lange wimpers bevat een groei-stimulerende werking. Dit betekent dat de ingrediënten van het wimpergroeiserum de haarwortels heractiveren en stimuleren, om de groeifase van de wimpers op een natuurlijke manier te verlengen.

Wimperserum online kopen bij DOUGLAS

Wimperserum: Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw wimpers te verlengen? In onze webwinkel kunt u de beste wimperserums vinden voor uw behoeften. Koop de wimpergroeiserums online of een van de Douglas vestigingen. Het Douglas team staan altijd voor u klaar om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Neem ook een kijkje bij het Beauty Channel voor meer tips voor een natuurlijke look, zoals een goede wenkbrauwgel.