Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lipscrub

(23)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Prijs
Kleur
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Lipscrub kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Lipscrub - Heeft u soms last van velletjes op uw lippen? Of voelen uw lippen vaak droog aan? Probeer dan een keer een lipscrub. Uw lippen zijn gevoelig en hebben soms wat extra aandacht nodig. Een droge lucht draagt bij aan de uitdroging van uw lippen. Uitgedroogde lippen zorgen vaak voor opvallende velletjes op uw mond. Een scrub voor de lippen zorgt ervoor dat dode huidcellen en velletjes loskomen van de huid. Wanneer de dode huidcellen verwijderd zijn, voelen uw lippen weer zacht en flexibel aan.

Hoe moet ik mijn lippen scrubben?

Er bestaan veel soorten lipscrubs van verschillende merken, zoals Sara Happ, Jeffree Star Cosmetics, MAC en nog veel meer. Maar hoe werkt het lippen scrubben precies? Zorg dat uw lippen goed droog zijn voordat u begint. Breng met een vinger de scrub aan op uw lippen en masseer het zachtjes in. Wrijf uw lippen ook even over elkaar heen. Haal daarna de scrub met een zakdoek of washand van uw mond af. Na het scrubben voelt de huid weer helemaal egaal aan. Breng een mooie lippenstift of lipgloss aan voor een stralende glimlach.

Lipscrub online kopen bij DOUGLAS

Bekijk ons gehele aanbod lipscrubs in onze webshop. Heeft u een fijne scrub voor uw lippen op het oog? Bestel het product bij ons online en profiteer van een snelle en gratis levering voor members (of vanaf € 20,- als je geen member bent). Je ontvangt dan ook nog eens twee gratis samples naar keuze.