Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Nachtcrème

(294)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Nachtcrèmes kopen voor het gezicht in de DOUGLAS Online-Shop

Nachtcrème: Een stralende huid krijgt u door uw gezicht ook avonds te verzorgen. Wanneer u slaapt, gaat uw huid hard aan de slag met het herstellen van al uw huidcellen. Tijdens het slapen herstelt uw lichaam de vochtbalans in uw huid en voert afvalstoffen af. Geef uw gezicht wat extra ondersteuning met een goede nachtcrème. Een nachtcrème is vaak voller dan een dagcrème. Er zit extra voeding in een nachtcrème, waardoor uw huid zichzelf makkelijker herstelt.

Hoe gebruikt u een nachtcrème?

Ons advies: reinig voordat u naar bed gaat uw gezicht grondig. Gebruik bijvoorbeeld een hydraterende reinigingsgel of gezichtszeep. Om make-up goed te verwijderen, gebruikt u een make-up remover. Er zijn speciale make-up removers voor uw ogen en andere plekken op uw gezicht. Na het reinigen kunt u eventueel nog een voedende olie aanbrengen. Daarna brengt u de nachtcrème aan op uw gezicht. Masseer de crème goed in, zodat uw huid de crème goed kan opnemen. De crème hoeft u niet van uw gezicht af te wassen.

De beste nachtcrèmes verkrijgbaar bij Douglas

Douglas heeft een veelzijdig assortiment van nachtcrèmes voor mannen en vrouwen. Bij ons vindt u een grote selectie met de beste nachtcrèmes van populaire merken, bijvoorbeeld van Biodermal, Lancôme, The Ordinary en Therme. Bent u op zoek naar andere gezichtsverzorgingsproducten? Douglas heeft ook een gevarieerd aanbod aan gezichtsreinigers, dagcrèmes, gezichtsoliën en gezichtsmaskers: alles om uw huid een schitterende boost te geven. Ontdek al onze producten in een van onze winkels of op de Douglas website.