Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Getinte dagcrème

(27)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Getinte dagcrèmes kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Wat is het verschil tussen een getinte dagcrème en een foundation? Een gekleurde dagcrème is een verzorgende crème en lichte foundation in één. Een foundation is een make-up product zonder verzorgende werking en is ook "zwaarder" dan een getinte crème. Er zijn verschillende gekleurde dagcrèmes, zoals een BB cream, CC cream en normale getinte dagcrèmes. Welke getinte dagcrème het beste voor u is, hangt af van uw wensen. De crèmes kunt u gewoon combineren met make-up, zoals een poeder of blush.

De beste gekleurde dagcrèmes

Wilt u dat uw huid ietsjes bruiner wordt en tegelijkertijd intens gevoed wordt? Dan is een gewone getinte dagcrème iets voor u. Getinte dagcrèmes geven uw huid een lichte teint. Een BB cream gebruikt u wanneer u onzuiverheden op uw huid wilt verbergen. Een BB cream zit tussen een gewone getinte dagcrème en foundation in. Heeft u last van roodheid op de huid? Dan raden wij een CC cream aan. Deze crème bedekt rode plekken of pigmentvlekjes. Alle crèmes verzorgen de huid intensief.

Getinte dagcrème online kopen bij DOUGLAS

Getinte dagcrème: Douglas heeft een fijn aanbod van de beste gekleurde dagcrèmes voor je gezicht. Je koopt de crèmes in een van onze Douglas stores of in onze webshop. Plaats je bestelling bij ons in de webshop en profiteer van fijne voordelen. Wij garanderen een snelle levering en de verzendkosten zijn gratis op bestellingen vanaf € 20,- en altijd gratis voor members. Verder krijg je bij je aankoop (vanaf € 10,-) twee samples cadeau. Is een product niet naar wens? Je kunt je bestelling zonder extra kosten eenvoudig retourneren.