Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Dagcrème

(520)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Dagcrème kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Een dagcrème draagt bij aan de verzorging van uw huid. Een gezichtscrème houdt uw huid soepel en stralend. Gedurende de dag krijgt uw gezicht veel te verduren. De lucht kan soms warm, koud, droog of vochtig zijn en dit heeft invloed op de gezondheid van uw huid. Een vochtige lucht maakt uw huid vettig en een koude lucht droogt uw huid uit. Geef daarom uw gezicht wat extra aandacht met een goede dagcrème. Reinig voor het aanbrengen van de gezichtscrème uw gezicht grondig met een reinigingsmelkof gezichtsgel. Een goed gereinigde huid neemt de crème namelijk makkelijker op!

Welke dagcrème is geschikt voor u?

Iedereen is anders en heeft daarom ook een ander type huid. De verschillende huidtypen hebben andere behoeftes. Droog, vettig, gemengd of normaal: voor elke huidtype bestaat er een geschikte gezichtscrème. Heeft u een droge huid? Met een hydraterende dagcrème brengt u het vochtgehalte van uw huid op peil. Raakt uw huid snel geïrriteerd? Probeer dan een dagcrème voor de gevoelige huid. U kunt ook een natuurlijke dagcrème gebruiken. Natuurlijke dagcrèmes bevatten zelden alcohol of andere ingrediënten die de huid kunnen irriteren. Een dagcrème voor de vette huid is vaak wat lichter, bevat minder oliën en matteert de huid.

De beste dagcrème voor een oudere huid

Heeft u een wat oudere huid? Een verouderde huid mist soms vocht en elasticiteit. De beste dagcrème voor een oudere huid is een vochtinbrengende crème. Zulke crèmes versterken de huid en zorgen dat het vochtgehalte in uw huid goed op peil blijft. Hierdoor voelt uw huid weer jonger aan. Heeft u last van de eerste tekenen van huidveroudering op uw gezicht? Of heeft u zichtbare lijntjes op uw huid? Een goede anti-aging crème gaat tekenen van huidveroudering en rimpels tegen.

Dagcrèmes online kopen - Groot assortiment bij Douglas

Douglas heeft een gevarieerd assortiment met de beste dagcrèmes, waaronder speciale dagcrèmes voor mannen. Douglas heeft ook andere dagcrèmes van goede merken zoals L'Oréal, Biotherm, Nivea en nog veel meer.Bestel uw favoriete gezichtscrèmes bij Douglas: uw bestelling wordt kosteloos bij u thuis afgeleverd inclusief twee verrassende samples.