Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Reinigingsolie

(93)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Een zacht en stralend gezicht met de reinigingsolie van DOUGLAS

Een zachte aanraking van luxe, een zee van gladheid, een oase van zuiverheid - dat is wat je kunt verwachten bij een reinigingsolie voor je gezicht. Het maakt je huid niet alleen schoon, het voedt ook nog eens intensief. Het voelt zelfs een klein beetje alsof je een mini-spabehandeling ondergaat, maar dan gewoon in je eigen badkamer. In ons assortiment vind je verschillende verfijnde reinigingsoliën die ontworpen zijn om je gezicht te reinigen, te voeden én te laten stralen. Duik met ons mee in de wereld van reinigingsolie voor het gezicht, kies je favoriete formule en bestel deze meteen in onze online shop!

Wat maakt gezichtsreinigingsolie zo bijzonder?

Gezichtsreinigingsolie, ook bekend als cleansing oil, is een innovatieve benadering van huidverzorging. In tegenstelling tot traditionele reinigingsproducten, die soms de huid kunnen uitdrogen, biedt gezichtsreinigingsolie een milde, hydraterende reiniging. Deze oliën zijn verrijkt met voedende ingrediënten zoals jojoba-olie, amandelolie en vitamine E, die diep in de poriën doordringen om make-up, overtollige olie en onzuiverheden op te lossen. Ze laten je huid niet alleen schoon en fris aanvoelen, maar ook zijdezacht en gehydrateerd. Het is eigenlijk een soort traktatie voor je gezicht - hoe lekker is dat?

Voordelen van reinigingsolie voor het gezicht

  • Zachte reiniging: Gezichtsreinigingsolie biedt een zachte, grondige reiniging zonder de natuurlijke oliën van je huid te strippen. Het verwijdert vuil en make-up effectief, zelfs bij de meest gevoelige huid.
  • Hydratatie en voeding: De natuurlijke oliën in reinigingsoliën voeden de gezichtshuid diep, waardoor ze soepel en gehydrateerd blijft. Dit is vooral gunstig voor mensen met een droge huid.
  • Geschikt voor alle huidtypes: Of je nu een vette, droge, gevoelige of gecombineerde huid hebt, gezichtsreinigingsolie is geschikt voor elk huidtype en houdt de balans van je huid in stand.
  • Make-up verwijdering: Reinigingsoliën breken make-up af, zelfs de meest hardnekkige waterproof formules. Dit maakt ze ideaal voor het grondig verwijderen van make-up na een lange dag.
  • Kalmerend effect: De zachte massage tijdens het aanbrengen van de olie heeft een kalmerend effect op de huid, waardoor het een ontspannend onderdeel van je dagelijkse routine wordt.

Hoe gebruik je gezichtsreinigingsolie?

Het gebruik van gezichtsreinigingsolie is simpel en effectief. Breng een kleine hoeveelheid aan op je droge gezicht en masseer het zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Voeg wat water toe om de olie te emulgeren, waardoor het een melkachtige textuur krijgt. Spoel alles vervolgens grondig af met warm water. Je huid zal schoon, gehydrateerd en verfrist aanvoelen.

Koop reinigingsolie voor je gezicht bij DOUGLAS

Je kunt alle lichaamsverzorgingsproducten uit ons assortiment gewoon online bestellen. Dat geldt dus ook voor onze gezichtsreinigingsoliën. Met een druk op de knop zit jouw favoriete product al in je winkelmandje. Daarna reken je snel en makkelijk af. Doe je dit voor 22:00 uur? Dan heb je jouw aankoop de volgende dag al in huis. En bij bestellingen vanaf €20 hoef je geen verzendkosten te betalen. Fijn!

Ontdek vandaag nog de magie van gezichtsreinigingsolie van Douglas. Trakteer jezelf op een zachte, stralende huid die de essentie van luxe omarmt. Je verdient het.