Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Gezichtszeep

(55)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Een zachte en zuivere huid dankzij de gezichtszeep van DOUGLAS

Een zachte reiniging, een verkwikkend schuim en een oase van frisheid - dat is wat je kunt verwachten met de gezichtszeep van Douglas. Het behouden van een gezonde, stralende huid is belangrijk. En dat begint allemaal met de juiste reiniging. Daarom stellen we graag onze uitzonderlijke collectie gezichtszeep aan je voor; ontwikkeld om je huid op te frissen, te zuiveren en te laten stralen. Duik met ons mee in de wereld van gezichtszeep en ontdek waarom ze de essentiële bouwstenen zijn van jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Het geheim van gezichtszeep

Gezichtszeep, ook bekend als zeep voor het gezicht, is een tijdloze klassieker in de wereld van huidverzorging. In tegenstelling tot gewone zeep, die de huid vaak kan uitdrogen, biedt gezichtszeep een milde, verfijnde reiniging. De gezichtszepen in ons assortiment zijn doordrenkt met voedende ingrediënten zoals sheaboter, olijfolie en plantaardige extracten. Deze natuurlijke elementen zorgen voor een diepe reiniging zonder de natuurlijke oliën van je huid te ontnemen, waardoor je een frisse, gehydrateerde en stralende huid krijgt.

Gezichtszeep biedt een milde en effectieve reiniging zonder je huid te irriteren. Het verwijdert vuil, overtollige olie en onzuiverheden, waardoor je huid schoon en verfrist aanvoelt. Daarnaast zorgt gezichtszeep voor een hydraterende verzorging. Onze gezichtszepen zijn verrijkt met hydraterende ingrediënten die je huid voeden tijdens het reinigen. Dit zorgt voor een zachte, soepele huid na elke wasbeurt. Gezichtszeep helpt je bovendien om de natuurlijke balans van je huid te behouden. Het reinigt grondig zonder de huid uit te drogen, wat vooral gunstig is voor mensen met een gevoelige huid.

In ons assortiment vind je ook speciale bars met gezichtszeep. Het klinkt bijna ouderwets, een blok zeep, maar ze zijn écht een feestje voor je face. Onze gezichtszeepbars bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze zacht zijn voor je huid en de planeet.

Hoe gebruik je gezichtszeep?

Gebruik van gezichtszeep is eenvoudig en verfrissend. Maak je gezicht nat met warm water en masseer de zeep zachtjes in cirkelvormige bewegingen op je huid. Laat het schuim even intrekken om de huid te reinigen en spoel het daarna grondig af met water. Dep je gezicht zachtjes droog met een schone handdoek en voel de vernieuwde zachtheid en zuiverheid van je huid.

Koop je gezichtszeep bij DOUGLAS

De gezichtszepen in onze selectie bieden niet alleen een uitzonderlijke reiniging, maar ook een sensorische ervaring die de zintuigen verwent. Het rijke schuim, de delicate geuren en de verfrissende sensatie zijn allemaal samengesteld om je een moment van puur genot te bieden terwijl jij je huid verzorgt. Shop vandaag nog online bij Douglas! Je mag dan zelf twee gratis samples uitkiezen. Zo kun je nieuwe producten blijven testen. Bestel je voor 22:00 uur? Dan heb je jouw producten morgen al in huis. Dat is pas écht genieten.