Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Gezichtsreinigingstools

(150)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Gezichtsreinigingsborstels

Gedurende de dag krijgt uw gezicht veel te verduren. Vervuilende deeltjes uit de lucht en make-upresten maken uw huid al gauw vies. Daarom is het belangrijk om uw gezicht altijd goed te reinigen, zowel in de ochtend als in de avond. Dit kunt u doen met een reinigingsmelk of andere gezichtsreinigingsproducten). Wilt u uw huid effectiever schoonmaken? Dan is een gezichtsreinigingsborstel de juiste keuze voor u.

Waarom een reinigingsborstel?

Uw gezicht reinigen met een borstel helpt bij het reinigen van verstopte poriën en het verwijderen van overtollig talg op het gezicht. Vaak werkt het schoonmaken van uw gezicht beter met een reinigingsborstel dan met uw handen of wattenschijfje. De fijne haartjes van de borstel zorgen ervoor dat uw huid weer straalt en heerlijk zacht aanvoelt.

Hoe kiest u een reinigingsborstel?

Bij het kiezen van de juiste gezichtsreinigingsborstel is het belangrijk om te kijken naar uw type huid. Heeft u een gevoelige huid? Dan adviseren wij een borstel met zachte haartjes om irritatie of huidschade te voorkomen. Voor de normale en gemengde huid zijn er ook verschillende borsteltjes met iets grovere haartjes voor een goed reinigend effect.

Gezichtsreinigingsborstel online bestellen

Een reinigingsborstel voor uw gezicht bestelt u eenvoudig en snel bij ons online. Wanneer u producten bestelt via onze Douglas webshop geniet u direct van vele voordelen. Gratis verzending & retour, verrassende gratis samples en een snelle levering. Heeft u nog vragen over de gezichtsborstels? Of weet u niet helemaal zeker welke u moet kopen? U bent van harte welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar met het beste advies.