Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Unisexparfum

(1.060)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Unisex parfum bij DOUGLAS

Parfums worden tijdens het ontwerpproces vaak onderverdeeld in geuren voor dames en geuren voor heren. Maar niet elk parfum is zo duidelijk een mannelijke of een vrouwelijke geur en niet elke persoonlijkheid past binnen één van deze twee categorieën. Geur is iets heel persoonlijks en individueel. Bij Douglas vinden dat iedereen de vrijheid zou moeten hebben om te kiezen wat het beste bij hen past. Daarom hebben we ook een categorie voor unisex parfums. Unisex betekent dat ze kunnen worden gedragen door iedereen die ze mooi vindt. Of je nu houdt van frisse citrusnoten, diepe houtachtige tonen, of iets daartussenin, je zult zeker een unisex parfum vinden dat bij je past.

Kies een unisex eau de parfum die bij jou past

Maar wat maakt eau de parfum die unisex is nou zo bijzonder? Eén ding is zeker - het is een manier om de traditionele genderstereotypen in de wereld van schoonheid te doorbreken. Het gaat niet over het kiezen van een 'mannelijke' of 'vrouwelijke' geur, maar over het kiezen van iets dat bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid past. Bovendien is het niet ongebruikelijk dat koppels, vrienden of zelfs families een unisex parfum delen. Het is een mooie manier om iets gemeenschappelijks te hebben, en het kan zelfs speciale herinneringen of betekenissen creëren.

Het kiezen van de juiste geur voor jou beïnvloedt de toon van de rest van je dag, maar het belangrijkste is om je goed te voelen bij jezelf. Door een heerlijke, luxe unisex parfum in je dagelijkse routine op te nemen, creëer je een 'self care’-moment voor jezelf. Duik in de wereld van unisex parfums en ontdek iets dat echt bij jou past!

Een unisex eau de parfum of -eau de toilette

Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een parfum en een eau de parfum? Een parfum is meestal een wat intensere geur en ook langer op te merken op de huid. Dit komt doordat deze variant de hoogste concentratie van de ingrediënten heeft. Een eau de toilette heeft daarentegen een iets lagere concentratie en is dus ook subtieler. Vaak worden unisex eau de parfums ook uitgekozen voor speciale gelegenheden of het avondleven, voor de momenten waarop je indruk wilt maken of op wilt vallen met jouw favoriete geur. Een unisex eau de toilette is vaak de favoriete keuze voor wie van een meer subtiele geur houdt. Deze zijn over het algemeen ook makkelijker overdag te dragen, bijvoorbeeld tijdens werk.

Als je een lekker geurtje wil dragen, is het belangrijk om te weten hoe je het op de juiste manier gebruikt. Spray het parfum op je polsen, achter je oren en in je nek, om de hele dag indruk te maken met je favoriete geur. Op deze plekken komt de geur het beste tot z'n recht.

Verleng de geurbeleving van jouw favoriete unisex parfum door deze te combineren met andere producten uit dezelfde lijn. Denk bijvoorbeeld aan deodorant of een bodylotion. Je vindt deze producten ook in onze handige geursets.

Bestel een unisex parfum voor mannen, vrouwen en iedereen die wat luxe verdiend

Wanneer je jouw favoriete geur bij Douglas besteld, kan je bij elke bestelling via de app voor Beauty Points sparen. Meld je aan als member om je gespaarde punten van een unisex parfum in te wisselen voor leuke kortingen. Elke bestelling bij Douglas wordt gratis bezorgd en kan zo nodig ook weer gratis geretourneerd worden. Bovendien kan je bij elke bestelling uit 3 heerlijk testertjes kiezen, om zo nog meer fijne producten uit ons assortiment te ontdekken.

Ben je er nog niet over uit welk unisex parfum het beste bij jou of je geliefde past? Kom dan eens langs in een van onze winkels voor een persoonlijk advies van onze beauty-experts