• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Parfumverstuiver: chic, compact en persoonlijk

Gaat u vaak op reis en bent u voor veel onderweg? Dan heeft u natuurlijk een handige tas bij u waar alles in zit wat u nodig kunt hebben. En uw favoriete parfum mag daarin niet ontbreken. Maar het is wel lastig dat uw parfum in zo’n grote flacon zit. Dat is niet ideaal wanneer u onderweg bent. Douglas heeft daarom dé oplossing voor u. Een oplossing die niet alleen compact is, maar ook bijzonder chic. Wat dacht u van een parfumverstuiver. Met onze ruime keuze kunt u de parfumverstuiver helemaal naar uw eigen smaak en persoonlijkheid uitzoeken.

Navulbare parfumverstuiver: handig in het gebruik

Een parfumverstuiver - handig en navulbaar - past in elke tas. U kunt kiezen voor modellen ter grootte van een lipstick of voor exemplaren die wat groter zijn. Douglas levert elke navulbare parfumverstuiver met een handleiding. Het enige dat u hoeft te doen, is uw verstuiver te vullen met uw favoriete geur. Waar u ook heen gaat en wat voor afspraak u ook heeft, u heeft altijd uw favoriete parfum bij de hand, terwijl het nauwelijks plaats inneemt in uw tas.

Veel keuze bij Douglas

Douglas biedt u een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een navulbare parfumverstuiver die echt bij u past. Ontdek de tasverstuivers in verschillende modellen en kleuren. En wilt u ze echt persoonlijk maken, dan kunt u ook kijken naar verschillende hulzen die u er eenvoudig omheen klikt. Kies het design of de kleur die u het mooist vindt. Wilt u van geur wisselen? Dan maakt u uw parfumverstuiver eenvoudig schoon. U vult de verstuiver met lauwwarm water en verstuift net zo lang totdat u niets meer ruikt. Omdat veel geurstoffen minder goed oplossen in water, kunt u er ook een paar druppels olie of alcohol aan toevoegen.

Gaat u op reis met het vliegtuig of de auto of heeft u zo een belangrijke afspraak? Met één simpele druk op uw verstuiver brengt u uw parfum aan.