Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Beauty op jouw manier!

Ontdek Millie's skincare en make-up

Florence by Mills is een Clean Beauty merk gecreëerd door actrice Millie Bobby Brown. Het merk is speciaal voor Gen Z in het leven geroepen en focust zich op de (huid)behoeften van deze generatie.

Alle huidverzorgings- en make-upproducten zijn veganistisch, gebruiksvriendelijk, toegankelijk en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de jonge huid.

Beauty zonder regels, zonder normen

Voel je prachtig op jouw manier!

Florence by Mills staat voor het definiëren van beauty op jouw eigen manier - vrij van regels en normen waar je je aan moet houden. Het daagt je uit om te experimenteren met je look, hoe je je voelt en hoe je in het leven wil staan.

"Ik wil bekend staan om het feit dat ik mensen op hun eigen manier mooi laat voelen, in plaats van ze te vertellen hoe ze eruit moeten zien."

- Millie Bobby Brown

Florence By Mills

(70)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Van een Florence by Mills-set tot dé eye patches van nu: je koopt het bij DOUGLAS

Millie Bobby Brown is een van de meest populaire jonge actrices van dit moment. Je kent haar misschien wel van de serie Stranger Things of van de film Enola Holmes. Millie Bobby Brown, kortweg 'Mills', schittert ook als model én lanceerde in 2019 haar eigen beauty brand Florence by Mills. Alle huidverzorgings- en make-upproducten sulfaat-, ftalaat- en parabenenvrij zijn. Ook zijn de Florence by Mills-sets vegan en dierproefvrij. Florence by Mills, vernoemd naar Millie’s oma, draait om beauty op jouw manier, zonder regels en normen. Of zoals Millie het zelf noemt: "Ik wil bekend staan om het feit dat ik mensen op hun eigen manier mooi laat voelen, in plaats van ze te vertellen hoe ze eruit moeten zien." Voor haar foundation geeft Mills bijvoorbeeld de voorkeur aan een lichte dekking in plaats van zware make-up die de huid volledig verbergt, want je bent mooi zoals je bent.

Eindelijk koop je Florence by Mills in Nederland en België

Fijn: je hoeft niet af te reizen naar Engeland of Amerika om de populaire skincare en make-up van Millie te kopen. Gelukkig kun je de producten van Florence by Mills nu online kopen in de Douglas-webshop. De prijzen lopen van €5,- tot €35 en zijn daarmee zeker voordelig te noemen. Millie Bobby Brown heeft de producten zo ontwikkeld dat ze specifiek zijn afgestemd op de jonge huidbehoeften van generatie Z, waartoe ze zelf behoort. Wel zijn ze geschikt voor alle huidtypes. Van gezichtsreiniging tot moisturizers en van lipgloss tot blush en mascara: de producten van Florence by Mills werken simpel én doeltreffend door ingrediënten zoals rozenextract en jojoba-olie. Ook zijn de lavendelkleurige verpakkingen allemaal plaatjes om te zien. Laat je inspireren door Millie en ga voor simpele, clean skincare en make-up waarin jij je jezelf voelt!

De leukste producten die je van Florence by Mills online kunt scoren

Bij Douglas vind je bijna 60 producten van Florence by Mills, dus de keuze is reuze. Erg populair zijn bijvoorbeeld de eye patches. Deze schattige wolkjesgelpleisters plak je ‘s ochtends onder je ogen. Het cafeïne-extract schudt de vermoeide, gezwollen huid wakker terwijl het groene thee-extract de huid verzacht en cactusextract hydrateert. Of wat dacht je van een mooie oogschaduwstick? Met deze schattige sticks breng je, door hun creamy textuur, supermakkelijk je oogschaduw aan. Het product is vlekbestendig, waterdicht en langhoudend en je kiest zelf of je voor een een subtiele of juist opvallende kleur gaat. Ook het hydraterende serum Dreamy Drops is een favoriet. Dit zijdezachte serum gemaakt met ingrediënten zoals hyaluronzuur en een natuurlijk fruitcomplex laat je huid stralen, zonder deze vet te maken.

Koop een Florence by Mills-set of stel een Florence by Mills-pakket samen bij DOUGLAS

Weet je nooit zo goed waar je moet beginnen als het op skincare aankomt? Denk dan eens aan deze leuke gezichtsverzorgingsset van Florence by Mills. Deze voordelige Florence by Mills-set bestaat uit een facewash, moisturizer, oogcrème en een lippenbalsem. Een heel fijn setje om mee te beginnen, maar ook leuk om cadeau te doen. Je kunt natuurlijk ook je eigen cadeaupakket samenstellen met bijvoorbeeld een mooie lipgloss, gezichtscrème en een lekker gezichtsmasker. De producten zijn ideaal om jezelf óf een ander eens heerlijk te verwennen. Bestel de producten eenvoudig en snel in de webshop van Douglas. Je profiteert van fijne extra’s. Zo wordt jouw bestelling (vanaf €20,-) gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je ‘m de volgende dag al in huis. Verder krijg je bij elke bestelling twee samples cadeau.