Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Estelle & Thild

(30)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Estelle & Thild organische huidverzorging en make-up

Geïnspireerd door haar dochters richtte Pernilla Rönnberg in 2007 Estelle & Thild op, met de visie om een ??duurzaam bedrijf te creëren dat rekening houdt met zowel het milieu als toekomstige generaties. Estelle & Thild is een Zweeds ecologisch gecertificeerd beautymerk. Vooral in Scandinavië is het merk erg gewild. De producten zijn gebaseerd op pure, bioactieve ingrediënten die effectief zijn en merkbare resultaten realiseren.

Een stralend gezicht met de Estelle & Thild foundation

Op zoek naar een organische foundation die je eindeloos laat stralen? Probeer eens een Estelle & Thild foundation. De vegan formule belooft je een vlekkeloze, maar lichte dekking en langdurige hydratatie voor een natuurlijke make-uplook en een gezonde gloed. De Estelle & Thild foundation is gemaakt met macadamia-olie, natuurlijke mineralen, hyaluronzuur en aloë vera. Het trekt het direct in en verstopt de poriën niet. De hoge concentratie van geneeskrachtige ingrediënten verbetert de huid na regelmatig gebruik.

Een gezonde huid dankzij het Estelle & Thild serum

Een Estelle & Thild serum is het perfecte huidverzorgingsproduct om als basis te gebruiken. Een serum bestaat uit kleinere moleculen en hoge concentratie van actieve ingrediënten, waardoor het dieper in de huid kan treden. Het is bedoeld om een specifiek huidprobleem aan te pakken. Elk Estelle & Thild serum focust zich op andere resultaten. Neem bijvoorbeeld het verjongend serum om fijne lijntjes te verminderen en een jeugdige teint te bereiken. Heb je een droge huid? Kies dan voor bijvoorbeeld een hydraterend serum. Dit serum boost het vochtgehalte van de huid en brengt de huid weer in balans.

Shop Estelle & Thild online bij Douglas

Heb jij al besloten welke Estelle & Thild shampoo, bodylotion of bodyscrub je wil? Of ga je toch voor een Estelle & Thild foundation of serum? Wat je ook wil hebben, je vindt het in de online shop van Douglas. Je kunt ervoor kiezen om Estelle & Thild online te bestellen via de app of webshop. Maar je bent ook van harte welkom in een van de Douglas-winkels! Bovendien krijg je bij iedere aankoop twee samples cadeau. Shop je via de Douglas-app? Dan krijg je er zelfs drie. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty.