Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Estée Lauder - Ogen

(19)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Verwen jezelf met Estée Lauder-oogschaduw

Is goede, kwalitatieve make-up de investering waard? Als je het ons vraagt wel. Dit soort producten blijven namelijk langer zitten, blenden mooier in met je huid en zijn dieper gepigmenteerd. En af en toe mag jij jezelf best eens verwennen. Of je nu promotie hebt gehaald, een groot project hebt afgerond of gewoon een off-day hebt: maak jezelf blij met Estée Lauder-oogschaduw!

Verschillende Estée Lauder-eyeshadowpalettes

Alle make-upliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de collectie van Estée Lauder. Naast losse oogschaduws vind je hier ook verschillende paletten en oogpotloden. Een van de bestsellers is de Estée Lauder Pure Color Envy-oogschaduw. In dit vierdelige palet zitten verschillende poeders met een glanzende, matte of satijnen finish. Kies je favoriete kleuren uit en creëer meteen een volwaardige look!

Een volwaardige look creëren met Estée Lauder-oogschaduw

Heb je wat inspiratie nodig? Volg ons stappenplan en creëer binnen no-time een mooie look! Stap 1: begin met een mooie basiskleur. In de verschillende Estée Lauder-oogschaduwpaletten vind je er vast eentje die bij je past. Ga bijvoorbeeld voor een felle, roze tint of kies juist voor een neutrale, bruine look. Breng deze kleur met een fijn kwastje aan over je gehele ooglid. Stap 2: kies vervolgens een donkerdere kleur uit en breng deze aan in je arcadeboog. Pak een losser kwastje erbij en blend alles uit. Zorg ervoor dat de basiskleur en de donkerdere kleur subtiel in elkaar overlopen. Stap 3: kies daarna voor een lichtere tint. Je kunt ook Estée Lauder-eyeshadowstick of een highlighter gebruiken. Deze breng je aan in je ooghoek én boven je arcadeboog (onder je wenkbrauw). Dit maakt je look wat frisser. Stap 4: pak een Estée Lauder-oogpotlood erbij en trek een dun lijntje aan de binnenkant van je bovenste oogrand. Je kunt ook een lijntje op je onderste oogrand zetten. Let wel op, want hierdoor gaan je ogen er vaak wat kleiner uitzien. Het is maar net voor welke look je wilt gaan. Stap 5: maak je look af met een subtiel likje mascara - en voilà! Wat je ook gaat doen vandaag, jij bent er klaar voor.

Estée Lauder-oogschaduw kopen bij DOUGLAS

Weet jij precies welk Estée Lauder-eyeshadowpalette je wilt hebben? Bestel ‘m dan meteen online bij Douglas. Zo geniet je van speciale voordelen. De verzending van Estée Lauder-oogschaduws en andere producten is bijvoorbeeld altijd gratis. Lang hoef je niet te wachten, want onze bezorgers staan vaak binnen 24 uur al voor je deur. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan stuur je die ook weer kosteloos retour. Als je onze cosmetica eerst in het echt wilt zien, ben je van harte welkom in een van onze winkels bij jou in de buurt. Daar staan onze beautyprofessionals klaar om je te adviseren en kun je ook verschillende items testen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Dat is pas écht genieten.