Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Emanuel Ungaro parfum ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren

Emanuel Ungaro-parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Emanuel Ungaro is een Franse modeontwerper. Wat begon als een klein kledingmerk is uitgegroeid tot een enorm grote luxe modelabel: Ungaro. Naast de mooiste kledingstukken en accessoires creëert Emanuel Ungaro ook parfums. De geuren van de Emanuel Ungaro-parfums verschillen per flesje. Zoete geuren, houtachtige geuren of bloemige geuren, er zijn genoeg parfums om uit te kiezen. Het merk maakt zowel herenparfums als damesgeuren. Bewonder de parfums in onze webshop en vind er een waar u nog lang plezier van heeft.

Emanuel Ungaro eau de toilette of eau de parfum?

De Emanuel Ungaro-parfums zijn verkrijgbaar in de varianten eau de toilette en eau de parfum. Maar welke variant is geschikt voor u? Dit hangt af van hoe sterk u de geur van de parfum wilt hebben. Wanneer u houdt van een subtiele geur, kies dan voor de Emanuel Ungaro eau de toilette. De geuraccenten in een eau de toilette zijn minder sterk dan in een eau de parfum. Wilt u de geur de hele dag goed ruiken? Dan gaat u voor de Emanuel Ungaro eau de parfum. De geuraccenten in een eau de parfum zijn sterk, waardoor u de geur lang ruikt.

Emanuel Ungaro-parfum online kopen bij DOUGLAS

Of u nu uzelf wilt verwennen of een ander: een Emanuel Ungaro-parfum is een prachtig geschenk. Om erachter te komen welke geur u het fijnst vindt, komt u langs bij ons in de winkel. In de Douglas-winkels mag u de geuren testen. Zo vindt u een geur waar u écht blij van wordt. Wanneer u de parfum cadeau wilt geven, pakken onze beauty experts hem netjes in. Zo is de Emanuel Ungaro-parfum helemaal klaar om gegeven te worden aan de gelukkige. Plus: we stoppen ook nog twee leuke samples bij het cadeau!