Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ellis Brooklyn

(1)
Merk
Productsoort
Voor wie
Highlights
Prijs
Sorteren op:

Ellis Brooklyn parfum met duurzame, heldere formules

Bee Shapiro, de schoonheidscolumniste van de New York Times, richtte Ellis Brooklyn op toen ze niet kon vinden waar ze naar zocht. Als geurliefhebber wilde ze natuurlijke, duurzame bodylotions en parfums met een luxe geur hebben. Het bestond niet. Toen ze zwanger was van haar eerste kind, begon ze daarom voor zichzelf. De lijn werd naar haar dochter vernoemd: Ellis Brooklyn. De rest is geschiedenis! Het chique merk staat bekend om zijn natuurlijke parfums, lichaamsverzorging en kaarsen. Alle geuren zijn gebaseerd op duurzaamheid. Ellis Brooklyn herdefinieert luxe met toewijding aan het milieu, verantwoorde inkoop en innovatie en diervriendelijke formuleringen. Fun fact: elke Ellis Brooklyn parfum is samen met parfumeur Jérôme Epinette ontwikkeld. Hij creëerde ook de populaire geuren voor Chloé en Byredo.

De fijne geuren van Ellis Brooklyn eau de parfum

Elk flesje Ellis Brooklyn eau de parfum is strak ontworpen en straalt luxe uit. De verfijnde geuren zijn een genot voor je zintuigen en mogen niet missen in jouw parfumcollectie. Fan van jasmijn en orchidee? Probeer dan de Ellis Brooklyn eau de parfum Myth. De zachte, warme en mysterieuze geur Super Amber is ook zeker je geld waard. Met een vleugje Ellis Brooklyn eau de parfum wil je nooit meer wat anders.

Scoor jouw favoriete Elli Brooklyn parfum

Je kunt jouw favoriete producten van Ellis Brooklyn bij Douglas kopen. Kom langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze professionals. Bekijk dan ook direct de andere producten die we hebben, zoals make-up en verzorgingsproducten voor je gezicht. Shop je liever online? Dat kan ook! Plaats alles wat je wilt in je winkelmandje en reken in een paar klikken af. Je geniet dan van een aantal fijne voordelen. De verzending van je bestelling is altijd gratis en als je voor 22.00 uur bestelt, heb je het morgen al in huis. Mocht je niet tevreden zijn, dan stuur je alles ook weer kosteloos retour. Tot slot ontvang je nog twee gratis samples om thuis uit te proberen. Zo ontdek je de nieuwste trends op het gebied van beauty.