Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Dr. Niedermaier natural luxury

(1)
Merk
Productsoort
Voor wie
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Regulatpro®: schoonheid en gezondheid gebaseerd op de natuur

Met het merk Regulatpro®, is een teken van gezondheid en schoonheid gebaseerd op de natuur. Natuurlijke, ecologische ingrediënten combineren unieke, moderne producten die uw lichaam van binnenuit voeden. De filosofie erachter: "Van het leven - voor het leven - voor de levenden!" Dit betekent: met Regulatpro® grijpt u niet in in de processen van het lichaam, maar versterkt u de eigen zelfherstellende en zelfregulerende krachten. Dit helpt uw lichaam op natuurlijke wijze weer in balans te komen. Het resultaat: meer energie, sterkere afweer en het vertragen van huidveroudering.

Hoe werkt Regulatpro®?

Regulatpro®-supplementen benutten de kracht van de natuur. De belangrijke basis is de zogenaamde REGULATESSENZ®, die bestaat uit gefermenteerde enzymen en meer dan 50.000 waardevolle actieve ingrediënten. Deze ingrediënten omvatten componenten uit gefermenteerde culturen, voedende bestanddelen van plantaardige voedingsmiddelen (fytochemicaliën) en antioxidanten.

Terwijl fytochemicaliën het lichaam voorzien van optimale voedingsstoffen, spelen antioxidanten een belangrijke rol bij anti-aging. Het lichaam wordt soms blootgesteld aan zogenaamde oxidatieve stress veroorzaakt door omgevingsfactoren, gebrek aan slaap, UV-straling, stress en andere factoren. In het geval van oxidatieve stress hebben teveel vrije radicalen in het lichaam een negatieve invloed op onze lichaamscellen en beschadigen ze. Het lichaam is in principe in staat om veel van de vrije radicalen te neutraliseren - maar alleen met behulp van goede voeding. Als het niet mogelijk is om 100% hiervan te garanderen via een uitgebalanceerd dieet, zullen Regulatpro®-supplementen een goede ondersteuning bieden. Ook bij het afvallen is een goede toevoer van voedingsstoffen cruciaal. De REGULATESSENZ® voorziet uw lichaam van energie en veroorzaakt een merkbare prestatieverhoging en een verbeterde afweer. Uit ervaringsrapporten blijkt dat deze positieve omstandigheden vaak na korte tijd optreden. Het lichaam blijft in balans en put uit zijn eigen zelfherstellende krachten - dit is ook zichtbaar op de huid.

Een ander belangrijk punt: de REGULATESSENZ® heeft een uitgesproken dragereffect. Met andere woorden, het helpt het lichaam om vitale voedingsstoffen beter op te nemen en opnieuw te gebruiken. Misschien heeft u in deze context wel eens gehoord van de term "biologische beschikbaarheid": we profiteren alleen van de voedingsstoffen die we met voedsel consumeren als ze vervolgens biologisch beschikbaar zijn voor ons lichaam. Dit is de voorwaarde die REGULATESSENZ® creëert door het dragereffect.

Welke stoffen bevat Regulatpro®?

Regulatpro® bestaat uitsluitend uit de essenties van gezond en zorgvuldig op elkaar afgestemde voedingsmiddelen. Deze vormen samen de combinatie om het lichaam te voorzien van de best mogelijke voedingsstoffen. Onder de gebruikte ingrediënten zijn bijvoorbeeld kokosnoot, acerola-kers, kurkuma, dadel, gierst, saffraan, walnoot en citroen.