Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Dr Dennis Gross kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Kent u het merk Dr Dennis Gross al? Het is vernoemd naar Dennis Gross, een gewilde dermatoloog uit New York. Hij ontwikkelde huidverzorgingsproducten met unieke formules. Deze Dr Dennis Gross skincare bleek een schot in de roos! Veel vrouwen en mannen zweren bij het gebruik van Dr Dennis Gross peeling, Dr Dennis Gross crème en andere producten van dit populaire merk. De lijn van Dennis Gross bestaat uit producten voor vrouwen, maar ook uit unisex items. Douglas in een van de plekken waar u Dr Dennis Gross in Nederland kunt aanschaffen. Neem snel een kijkje in de collectie!

Laat je overtuigen door Dr Dennis Gross skincare

De kracht van Dennis Gross skincare zit ‘m in de luxe van de huidverzorgingsproducten. Het bekendste product is de Dr Dennis Gross peeling: het product waar dit merk mee begon. Het zal u dus niet verbazen dat deze peeling van Dr Dennis Gross al jaren tot de bestsellers behoort. De diverse Dr Dennis Gross crèmes winnen ook steeds meer aan populariteit. Er zijn diverse uitvoeringen zoals zonnecrème, oogcrème of gezichtscrème van Dr Dennis Gross. Sommige items zijn unisex, dus geschikt voor zowel de mannen- als vrouwenhuid.

Dr Dennis Gross online kopen bij DOUGLAS

Wilt u zichzelf verwennen met de skincare van Dr Dennis Gross? U bent bij Douglas aan het juiste adres om Dr Dennis Gross te kopen! Kom langs in de winkel voor deskundig advies van onze medewerkers. Zo weet u zeker dat de huidverzorgingsroutine is aangepast op uw huid. Online winkelen kan natuurlijk ook. De fijne producten van Dr Dennis Gross zijn online te bestellen in de Douglas webshop. Bij iedere online bestelling mag u ook twee samples kiezen. Een leuke manier om ook andere producten en merken te leren kennen, toch?