Nu tot 25% stapelkorting op bijna ALLES* en 25% korting op alle make-up van Estée Lauder & Clinique*!
 • Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus


DIOR FOREVER

DE BUITENGEWONE FOUNDATION

De Dior Forever foundation is naast de matte en stralende finishes nu ook verkrijgbaar in een nieuwe vederlichte finish: Dior Forever Natural Nude, de foundation die voor 96%** is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten.

EEN 24 UUR*** LANGHOUDENDE & NATUURLIJKE TEINT

De textuur van de Dior Forever Natural Nude foundation is fris en vederlicht en biedt een natuurlijk stralende finish die tot wel 24 uur*** aanhoudt. De formule is geconcentreerd met florale verzorging voor een gehydrateerde huid.

DE MATTE, 24 UUR*** LANGHOUDENDE EN ICONISCHE FOUNDATION IN 24 KLEUREN

De Dior Forever foundations zijn getest onder warme en vochtige omstandigheden en bieden een 24 uur*** langhoudende matte finish zonder glans van ‘s ochtends tot ’s avonds. Dankzij een formule die voor 86%** is samengesteld uit een verzorgende basis, egaliseert de foundation de huid, controleert deze glans en worden poriën dag na dag minder zichtbaar.

DE STRALENDE, 24 UUR*** LANGHOUDENDE FOUNDATION IN 24 KLEUREN

De Dior Forever Skin Glow foundation is tevens in warme en vochtige omstandigheden getest en biedt een 24 uur*** langhoudende en stralende finish. Dankzij een formule die voor 86%** is samengesteld uit een verzorgende basis, hydrateert en verstevigt de foundation de huid, en laat deze dag in dag uit de stralende teint herleven.

BUITENGEWOON IN DIOR FOREVER

** Aantal berekend op basis van de ISO 16128-2 norm en leveranciersgegevens, inclusief waterpercentage. De overige ingrediënten helpen de zintuiglijke aantrekkingskracht en integriteit van de formule in de loop van de tijd te optimaliseren.

*** Instrumentele test uitgevoerd op 20 personen.