Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Coco & Eve

(39)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Coco & Eve kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Coco & Eve is een op Bali geïnspireerd veganistisch, dierproefvrij merk dat krachtige Balinese ingrediënten gebruikt om geweldige resultaten te behalen. Het populaire merk heeft de schoonheidswereld veroverd sinds de lancering in januari 2018 en heeft sindsdien 13 wereldwijde schoonheidsprijzen gewonnen, waaronder een Glamour Beauty Award. Het beste van alles? Coco & Eve heeft een 'no nasty’ beleid, en maakt dus geen gebruik van uitdrogende en schadelijke sulfaten, ftalaten of parabenen zoals vele andere schoonheidsproducten.

Coco and Eve Hair

Bali-beauty is gearriveerd en het Like A Virgin-assortiment, boordevol krachtige Balinese ingrediënten en nul schadelijke stoffen, doet haar intrede. Kijk bijvoorbeeld eens bij de verschillende Coco & Eve-shampoos en -conditioners. Superrijke formules boordevol rauwe virgin kokosnoot en andere essentiële ingrediënten zorgen er samen voor dat uw levenloze lokken hun glans weer terugkrijgen. Het Coco & Eve-haarmasker voor alle haartypes is gericht op droog, gestrest en pluizig haar dat is beschadigd door hitte-styling, kleurstoffen of omgevingsstress. Om uw haar niet alleen te laten stralen en heerlijk te laten ruiken, maar ook om de gezondheid ervan volledig te herstellen. Met een Coco & Eve Hair Elixir maakt u uw volledige haarroutine compleet. Zo weet u zeker dat uw kapsel precies zit zoals u dat wilt.

Coco & Eve Bronzer & Tan

Bij Coco & Eve vindt u niet alleen producten voor uw haar, maar ook voor uw huid. Houdt u van een sunkissed glow, maar wilt u liever niet de hele dag in de zon zitten? Dat snappen ze bij Coco & Eve als geen ander. Daarom kunt u hier ook terecht voor verschillende Coco & Eve-selftanners. Als je ze gebruikt, lijkt het net alsof je op vakantie bent geweest naar Bali - zelfs als niks minder waar is.

Wat voor Coco & Eve-fake tan gebruikt u het liefst? De Coco & Eve-tanning foam is erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een volledige Coco & Eve-bronzer kit. Zo heeft u alles wat u nodig heeft meteen in huis - handig! Voor welke Coco & Eve-tan u ook gaat, u geniet altijd van de beste kwaliteit. Dat is wel zo prettig.

Coco & Eve online kopen - Een korte trip naar Bali

Krullend of glad - het Like A Virgin Hair Mask laat elk haartype stralen van zijn mooiste kant. Uw haar kan de ingrediënten van het Coco & Eve-masker het beste absorberen als u het met shampoo wast voordat u het aanbrengt. Breng het haarmasker vervolgens aan in handdoekdroog haar en kam het. De Tangle Tamer is hiervoor bijzonder geschikt. Deze borstel van Coco & Eve is gemaakt van kunststof en is zacht voor het haar. Spoel het haarmasker na vijf tot tien minuten inwerken uit met warm water. Heeft u droog haar? Breng het masker dan twee tot drie keer per week aan. Normaal haar kijkt één of twee keer per week uit naar de speciale behandeling. Heeft u vet haar? Concentreer het masker dan alleen in de punten en gebruik het slechts eenmaal per week of laat het masker 20 minuten in droog haar weken en spoel het direct uit onder de douche.

U kunt ook voor een bijzonder intensieve verzorging kiezen en het Coco & Eve-masker ’s nachts haar werk laten doen - in droog of handdoekdroog haar. Wikkel uw haar in een zijden sjaal. Zo kan uw haar de voedingsstoffen nog beter absorberen. Gebruik geen conditioner op de dagen dat u Coco & Eve's Like A Virgin Super Nourishing Coconut & Fig Hair Masque gebruikt. Bestel het Bali-gevoel van Coco & Eve in de Douglas Online Shop. U ontvangt het Like A Virgin Hair Mask van Coco & Eve in een liefdevol ontworpen doos samen met de Tangle Tamer.