Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
CHANEL Logo
CHANEL

Ontdek de foundation van CHANEL

Vind u het lastig om de perfecte foundation te vinden voor uw huid? Dan raden we u aan om de foundation van CHANEL eens te proberen. Deze foundations geven een goede dekking en zorgen tegelijkertijd voor een natuurlijk resultaat. Zo is CHANEL-foundation als het ware een nauwelijks waarneembaar laagje dat als een tweede huid aanvoelt. Nog een pluspunt van de foundations van CHANEL is dat ze de hele dag goed blijven zitten. Bekijk snel ons assortiment en ontdek welke foundation van CHANEL het beste bij uw huid past!

CHANEL-foundations voor iedere huid

Bent u op zoek naar een geschikte CHANEL-foundation voor uw huid? Probeert u de CHANEL LES BEIGES eens. Deze foundation is beschikbaar in maar liefst twintig tinten! De kans is dus groot dat er eentje voor u bij zit. VITALUMIÈRE is een andere populaire CHANEL-foundation. Dit item staat bekend om de zachte textuur en hydraterende werking. Zo zijn er nog veel meer kwalitatieve foundations van CHANEL…

Foundations van CHANEL koop je bij Douglas

Van CHANEL VITALUMIÈRE tot CHANEL LES BEIGES foundation: u vind het allemaal bij Douglas. Kom eens langs in de Douglas-winkel en test welke CHANEL-foundation het beste bij uw huid past. Hier kunnen onze medewerkers op de winkelvloer u natuurlijk in adviseren. Bent u al bekend met de foundation van CHANEL en weet u inmiddels goed welke u moet hebben? Dan kunt u ook online bestellen. Dit gaat heel makkelijk en bovendien wordt uw bestelling snel thuisbezorgd. Veel plezier met shoppen!