• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Terug U bevindt zich hier: Home CHANEL Damesgeuren N°5 CHANEL N°5
Productbeschrijving

Het losse poeder geeft op nieuwe wijze uitdrukking aan de vrouwelijkheid en durf van N°5. Een lichte, zijdezachte, geparfumeerde poeder, om na het bad over het lichaam te strooien. Met de poederdons, voorzien van het emblematische N°5, verspreidt u een wolk van geur over het hele lichaam, als eerste stap in het parfumeringsritueel. Het doosje lijkt op een grote poederdoos, zodat het poeder op zachte en subtiele wijze kan worden aangebracht.
In 1921 vraagt Gabrielle Chanel aan Ernest Beaux om een "damesparfum met een vrouwengeur" te ontwerpen. De 'neus' laat haar een visionaire compositie ruiken waarin voor het eerst gebruik werd gemaakt van aldehyden. Mademoiselle geeft de voorkeur aan versie nummer 5 van de geur en besluit dit getal als naam te blijven gebruiken. De vernieuwende geur van het parfum en de zeldzame eenvoud van de naam en de flacon, brengen een revolutie in de geschiedenis van de parfumerie teweeg.
Geïnspireerd op de zijdeachtige harmonie van roos en jasmijn die het hart van N°5 vormen werd het losse poeder samengesteld om de bloemengeuren in N°5 op een gedurfde manier, maar in alle lichtheid tot uitdrukking te brengen.

Gebruiksaanwijzing

Het parfum van N°5 komt in een compleet parfumeringsritueel het best tot uitdrukking.
Een compositie rond drie momenten: het bad, het lichaam en de zintuigen. Het bad nodigt uit tot ontspanning en rust. Hul u in golven van geur en dompel u volledig onder in het universum van N°5. De hydraterende verzorgingsproducten zorgen voor een moment van optimaal welzijn. Tot slot worden de zintuigen geprikkeld met ongekende, delicate en aangename texturen.
Met de losse poeder rondt u het ritueel met een absoluut vrouwelijk gebaar af. Breng het poeder als een zachte streling aan met de poederdons. Draai het doosje eerst om voordat u het opent zodat de juiste hoeveelheid poeder op het zeefje valt. Neem de poeder op met de poederdons en breng het over heel het lichaam aan.
Sluit het doosje na gebruik goed af.

Aanbevelen