Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Boucheron

(17)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Heerlijke parfums van Boucheron Paris

In 1858 ontstond Boucheron Paris als juwelier in de Europese modestad. Boucheron was van mening dat zijn sieraden nog meer opvallen als ze gecombineerd worden met een heerlijke geur. Daarom bracht hij precies dertig jaar later zijn eerste luchtje uit. De vloeistof zat gegoten in een ringflesje. Zo werd de link tussen het merk en parfum nog meer zichtbaar.

Tegenwoordig is het gevoel voor sieraden nog steeds niet te missen in de verpakkingen. Boucheron Paris straalt luxe uit. De pastelkleurige luchtjes komen in flesjes met chique details. Natuurlijk is uitstraling is enorm belangrijk. Maar bij parfum staat geur op de eerste plek. Boucheron laat jou daarom kiezen uit uniek gecombineerde geurnoten.

De extracten nemen je mee naar het luchtje dat het beste bij je past. Zo kun je kiezen uit kruidige geuren met bergamot en kaneel. Sluit bloemig beter aan bij jouw wens? Dan is er roos verbonden met mandarijn. Naast deze combinaties laat Boucheron je kennis maken met nog vele andere geuren.

Heb je een parfum of eau de toilette gevonden? Jouw nieuwe geur is te combineren met een bodylotion, deodorant of aftershave. Kun je geen genoeg krijgen van Boucheron of ben je op zoek naar een luxe cadeau? Dan is een geurset een uitstekende keus.

winkels. Daar helpen beautyprofessionals jou graag met kiezen. Ga je voor een cadeau? Met onze giftservice pakken wij het gratis voor jou in. Dan kun jij genieten van het geven.

Shop je liever online? Op onze website vind je een ruim assortiment aan Boucheron producten. Voeg twee gratis samples toe naar keuze en jouw bestelling is compleet. Je ontvangt jouw pakket gratis in huis. Wil je toch iets terugsturen? Ook retourneren is kosteloos.