Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Booming Bob

(37)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Natuurlijke producten van Booming Bob kopen?

Bij Booming Bob draait alles om de grondstoffen. De eenvoudige, maar innovatieve huidverzorgingsproducten van het Zweedse merk zijn compleet watervrij en gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten. Met een mix van koudgeperste en essentiële oliën, wordt je huid optimaal verzorgd. En dat niet alleen, het merk verdedigt ook sterke waarden van duurzaamheid. Zo wordt er gewerkt met ingrediënten afkomstig van biologische boerderijen en verpakkingen van glas en gerecycled papier. Gebruik jij Booming Bob-producten? Dan draag je indirect bij aan de bescherming van het milieu!

De watervrije huidverzorging van Booming Bob

Alle producten van Booming Bob zijn watervrij, en dat is best uniek in de beauty-wereld. Wist je dat water een van de meest voorkomende ingrediënten is in huidverzorging? Het wordt vaak als vulmiddel gebruikt, waardoor er minder ruimte overblijft voor krachtige ingrediënten die echt het verschil kunnen maken. Bij Booming Bob is het minder water en meer pure componenten. Sterker nog, het merk zet de ingrediënten volop in de schijnwerpers van elke productverpakking. Voorop elke olie, lippenbalsem of elk ander product staan namelijk de formuleringen opvallend genoteerd. Booming Bob heeft niets te verbergen. Elk ingrediënt is geselecteerd op zijn functie, zuiverheid en impact op het milieu. De meest gebruikte grondstoffen zijn pure plantaardige oliën, gewassen en bloemextracten. Laat je zintuigen prikkelen door de zachte texturen en delicate geuren.

Ontdek de Booming Bob online shop

Verrijk je selfcare-collectie met de natuurlijke producten van Booming Bob. Bestellen is simpel: vul je winkelmandje met jouw favoriete producten, reken af en wacht op je pakketje. Meestal is je bestelling de volgende dag al in huis. Ook krijg je 2 gratis samples van ons, kies bijvoorbeeld uit de nieuwste parfum van GUERLAIN of een zonnebrandcrème van Lancaster. Zo ontdek je alle trends uit de beauty-wereld!