• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

TOEGEWIJD AAN EEN BETERE TOEKOMST VOOR DE OCEANEN.

Ontdek de Biotherm x Coco Capitán Limited Editions

Coco Capitán, een uitgesproken activiste voor het milieu, en Biotherm willen met deze samenwerking meer bewustwording creëren voor het behoud van onze “Blauwe Long”. De limited editions producten zijn gemaakt van een mix van gerecycled glas, gerecycled plastic en een innovatieve limited tube van karton, dit representeert de strijdlustige sfeer van de campagne.

AQUAPOWER GEZICHTSVERZORGING

Een dagelijks te gebruiken ultra-hydraterende gezichtsverzorging voor hem. Nu uitgebracht in een kartonnen verpakking met -49% minder plastic in vergelijking met de reguliere verpakking.

Ontdek nu

LIFE PLANKTON™ ELIXIR SERUM

Een zichtbaar sterkere en stevigere huid in 8 dagen. De formule is respectvoller voor het aquatische mileu in een eco-design verpakking gemaakt van 25% gerecycled glas.

Ontdek nu

LAIT CORPOREL BODYMILK

Omhul je huid met deze snel-absorerende bodylotion voor optimale hydratatie. Nu in een nieuw duurzaam jasje. Deze flacon is gemaakt van 100% PCR plastic. 

Ontdek nu

BIOTHERM'S WATERLOVERS BELOFTES

Biotherm zet zich sinds 2012 in voor een betere toekomst voor de oceanen. Met 4 beloftes probeert Biotherm de impact van het merk op water en het aquatische leven te minimaliseren.

1. Meer hernieuwbare ingrediënten

2. Meer formules die respectvoller zijn voor het aquatische mileu

3. Meer duurzame design oplossingen

4. Partners voor oceaanbehoud

HOW DO YOU SAIL BREATHE WITHOUT THE SEA?

De indringende zinnen van artiest Coco Capitán zetten aan tot nadenken. De klimaatveranderingen en plasticvervuiling zijn van invloed op de conditie van het fytoplankton in zee - de bron van meer dan de helft van het zuurstof dat op de aarde geproduceerd wordt. Dit maakt de oceaan als het ware de "Blauwe Long" van onze planeet.