Nu tot 25% stapelkorting op bijna alle verzorging en op de top 10 geuren! Nu besteld, dinsdag in huis.
Nu tot 25% stapelkorting op bijna alle verzorging en op de top 10 geuren! Nu besteld, dinsdag in huis.
 • Gratis verzending en retour
  Levering de volgende dag (de actuele levertijd wordt getoond tijdens het afrekenen)
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

belangrijke informatie

HART VOOR UW GEZONDHEID


Beste Douglas klant,

Wij hopen dat het u en uw dierbaren in de huidige situatie goed gaat.


Bij Douglas nemen we de huidige situatie heel serieus. Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben voor ons de hoogste prioriteit. Daarom zullen onze stores tijdelijk gesloten zijn. Hierop is een aantal steden uitgezonderd. U kunt onze stores in de volgende steden blijven bezoeken: Gorinchem, Velp, Tiel, Oldenzaal, Oss, Wijchen, Veghel, Leusden, Haren, Goes, Schagen, Zutphen, Sneek, Katwijk, Sluis, Woerden, Den Haag in de Frederik Hendriklaan en Theresiastraat. Alle hygiëne voorzorgsmaatregelen worden daar streng nageleefd. Klik op de link onder aan de pagina om de actuele openingstijden van uw store te bekijken.


Onze stores zullen tijdelijk gesloten zijn, maar voor uw online bestellingen zijn er geen enkele beperkingen. Op douglas.nl en in de Douglas App zijn wij er 24/7 voor u met het allergrootste beauty assortiment, gratis verzending en retour, 2 gratis samples en een gratis cadeauservice.

In onze online shop en op onze social media kanalen zullen wij u blijven voorzien van de benodigde entertainment. U kunt zich verheugen op spannende tutorials, productaanbevelingen en meer inspiratie. Stay tuned!


Online shop assistent

Onze Customer Service blijft gewoon voor u bereikbaar. Zij verheugen zich op al uw vragen. Heeft u nog nooit op douglas.nl of in de Douglas App geshopt en weet u nog niet zo goed uw weg te vinden? Dan helpen we u graag verder. Bel met onze online shop assistent en zij begeleidt u met veel zorg, zodat u eenvoudig en snel uw beauty aankoop in huis heeft.


Bel uw persoonlijke online shop assistent
Telefoon: 0800 - 899 11 15
Maandag t/m vrijdag van 09:30 t/m 19:00 uur
Zaterdag van 09:30 t/m 13:00 uur


Blijf gezond! Samen kunnen we deze moeilijke tijd doorstaan!

Uw Parfumerie Douglas

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09:30 t/m 19:00 uur en zaterdag van 09:30 t/m 13:00 uur bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen!

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Normaliter hanteren wij een 24-uurslevering en ontvangt u uw bestelling indien vóór 22:00 uur besteld (voor België geldt 20:30 uur), de volgende dag in huis. Echter kunnen wij in verband met de huidige omstandigheden niet garanderen dat uw bestelling binnen 24 uur wordt geleverd. Bij het plaatsen van uw bestelling worden in uw winkelmandje enkel de bezorgdagen en tijdvakken getoond die op dat moment beschikbaar zijn. Wij en onze bezorgpartner DHL doen ons uiterste best om de beloofde levertijd waar te maken.

Hoe verloopt de bezorging?

Vanwege de genomen veiligheidsmaatregelen plaatst de DHL-bezorger, met uw akkoord en in uw bijzijn, zelf een handtekening voor ontvangst van uw bestelling. Ook wordt een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter gehanteerd en wordt fysiek contact bij de bezorging van uw bestelling vermeden. Voor alle getroffen maatregelen omtrent bezorging verwijzen wij u graag door naar https://dhlparcel.nl/nl/zakelijk/corona-europa.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Vanwege de genomen veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19 (Coronavirus) zijn bijna al onze Douglas stores tijdelijk gesloten. Hierdoor hanteren wij een aangepast retourbeleid. U mag uw aankoop, mits ongeopend en ongebruikt en u in het bezit bent van uw aankoopbewijs, na de verstreken retourtijd van 14 dagen retourneren. Uw online aankopen kunt u retourneren via een DHL Service Point bij u in de buurt. U dient hiervoor het door u ontvangen retourformulier toe te voegen aan uw retourzending. U vermeldt bij het Service Point dat uw pakket wilt retourneren naar Parfumerie Douglas en de DHL Service Point-medewerker zorgt ervoor dat uw pakket kosteloos naar ons wordt geretourneerd. Bij afgifte van uw retourzending ontvangt u altijd een retourbewijs: bewaar deze zorgvuldig om de status van uw retourzending te kunnen raadplegen.

Wanneer zullen de Douglas stores weer geopend zijn?

Vanwege de genomen veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19 (Coronavirus) zijn bijna al onze Douglas stores tijdelijk gesloten. Een aantal Douglas stores is uitgezonderd omdat deze stores worden gerund door franchisenemers. Zij beslissen op individueel niveau of hun Douglas store geopend blijft of sluit. Zodra de beslissingen zijn genomen brengen wij u hier uiteraard van op de hoogte middels onze online kanalen.