• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Vind eenvoudig producten die bij uw huidteint passen.

Uw huidteint is net zo uniek als u bent. Het vinden van de perfecte make-up is vaak niet gemakkelijk, dat weten we. Daarom hebben wij de DOUGLAS COLOR CARD en DOUGLAS COLOR EXPERT voor u ontwikkeld. Daarmee kunt u op twee manieren uw huidteint meten: via onze app met behulp van uw smartphone en onze COLOR CARD of in één van onze stores.

Wanneer uw huidteint gescand is, ontvangt u een persoonlijke DOUGLAS COLOR CODE. Deze code revolutioneert uw make-up advies en zorgt ervoor dat u altijd de juiste kleur foundation, poeder en concealer vindt, die perfect bij uw huidteint past.

Douglas stelt de DNA-kleur van uw huid vast

De perfecte teint was lange tijd een droom, maar wordt nu eindelijk realiteit.

Op basis van het internationaal ekende kleursysteem van X-Rite heeft Dougals een exclusieve COLOR MATRIX ontwikkeld. Deze omvat 90 verschillende kleuren met een onderscheid in warme en koele tinten.

Het vaststellen van uw huidteint is eenvoudig en kunt u op twee manieren doen. U kunt uw huidteint zelf vaststellen, met behulp van de DOUGLAS COLOR CARD en onze app of u kunt één van onze DOUGLAS COLOR EXPERT stores bezoeken waar uw huid wordt gescand. U ontvangt dan een DOUGLAS COLOR CODE die alle belangrijke kleurinformatie over uw huid bevat.

Huidteint met Color Code en smartphone scannen

U kunt uw huidteint altijd en overal heel gemakkelijk zelf vaststellen. Het enige wat u nodig hebt is de DOUGLAS COLOR CARD, een smartphone en de Douglas app.

Scan met behulp van het kaartje uw huid en ontvang direct daarna uw persoonlijke DOUGLAS COLOR CODE, die gebaseerd is op de COLOR MATRIX. Via de app ontvangt u persoonlijke make-upaanbevelingen en kunt u de door uw gewenste producten direct bestellen.Stap voor stap:

Stap 1: Open de Douglas app en kies DOUGLAS COLOR EXPERT.

Stap 2: Scan uw voorhoofd, kin en wang met behulp van de DOUGLAS COLOR CARD.

Stap 3: U ontvangt na de scan uw DOUGLAS COLOR CODE.

Hoe ontvangt u een
"DOUGLAS COLOR CARD"?

Online Shop
Vraag uw Douglas Color Card aan op www.douglas.nl/colorcard en krijg de Douglas Color Card binnen enkele dagen geheel kosteloos thuisgestuurd.

Douglas stores
Breng een bezoek aan een Douglas store bij u in de buurt en vraag onze Beauty Advisors naar de Douglas Color Card.
Bekijk de dichtsbijzijnde store in de storefinder

Onze Beauty Experts scannen uw huid binnen enkele seconden.

Bezoek één van onze stores en wij adviseren u graag gratis met behulp van de Douglas Color Expert. Onze Beauty Experts maken een innovatieve Color Scan van uw huid met onze Color Expert, een klein mobiel apparaat. Binnen enkele seconden weet u welke huidteint u hebt en wordt uw persoonlijke Color Code vastgesteld met behulp van de Color Matrix. Shoppen voor een foundation of poeder zal nooit meer hetzelfde zijn, nu het zoeken naar de juiste kleur verleden tijd is.

Ontdek de dichtbijzijnde Color Expert store bij u in de buurt

Heeft u al een Douglas Color Code?

Leg dan uw COLOR CODE
vast in uw beautyprofiel in uw
Douglas-account . U ontvangt dan
persoonlijke make-upaanbevelingen.