• Gratis 2 verrassingssamples
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

BRUIN ZONDER ZON

Bekijk onze zelfbruiner tips

Droomt u van een mooie, gebruinde huid, maar is de zon nog niet in zicht? Geen probleem! Met een zelfbruiner tovert u in een mum van tijd de perfecte teint tevoorschijn - zelfs zonder in de zon te liggen!

Bereid uw huid voor

Met een scrub of exfoliator

Reinig de huid en maak gebruik van een scrub of exfoliator om de huid extra te verzachten voordat u de zelfbruiner aanbrengt.

Bereid uw huid voor

Met een scrub of exfoliator

Reinig de huid en maak gebruik van een scrub of exfoliator om de huid extra te verzachten voordat u de zelfbruiner aanbrengt.

Innovatieve zelfbruiners

Eenvoudig aan te brengen
We hebben tegenwoordig de keuze uit talloze zelfbruiners - met allemaal een andere structuur, applicatie en werking. Maar welke zelfbruiner is voor u geschikt?

Lotions bevatten veel hydraterende ingrediënten, zoals panthenol, die een droge huid voorkomen. Ze zijn in veel gevallen geschikt om aan te brengen op het gezicht, waardoor u ze eenvoudig kunt meenemen in uw verzorgingsroutine!

Ontdek nu

Self-tanning sprays kunnen onhandig zijn, maar ze zijn zeker de moeite waard! U creëert eenvoudig een gelijkmatige all-over glow. Een spray is ideaal om op het hele lichaam aan te brengen, omdat u het niet hoeft in te wrijven.

Ontdek nu

Wanneer u snel een gebruinde teint wilt creëren, maar weinig tijd heeft, dan kan een zelfbruiningsgel een goede keuze zijn. Deze wordt namelijk het snelst geabsorbeerd door de huid, waardoor u snel resultaat zult zien!

Ontdek nu

Een self-tan mousse is perfect voor beginners op het gebied van zelfbruining. Het product is zeer eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Een mousse blijft minder lang zichtbaar op de huid dan een lotion of olie.

Ontdek nu

COMBINEER UW ZELFBRUINER MET VERZORGING

Integreer uw zelfbruiner in uw dagelijkse skincare routine

Gemakkelijk zelfbruinen zonder dat het u veel moeite kost? Gebruik self-tanning drops in combinatie met uw favoriete lichaamsverzorgingsproducten en transformeer elke moisturizer, olie of lotion in een zelfbruiner met verstevigende eigenschappen.