• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Aveda

How to Videos

How to: Instant Glamour look met Aveda

Ook altijd al gedroomd van een glamour look? De glamour look was nog nooit zo gemakkelijk!

Breng phomollient™ aan op handdoekdroog haar om meer body en volume te geven. Spray vervolgens thickening tonic van het midden tot de uiteindes van uw haar. Droog daarna uw haar met een föhn. TIP: om nog meer volume te creëren kunt u uw haar het best omgekeerd van boven naar onder drogen. Verdeel uw haar vervolgens in verschillende lokken spray er texture tonic op, twist uw haar in knotjes en zet ze even vast met een speldje. Doe dit tot wanneer al uw haar verdeeld is in knotjes. Verwarm uw haar tot slot met een föhn. Haal de speldjes uit uw haar en werk af met air control™ voor de ultieme fixatie. Zo blijft uw look gedurende de hele dag perfect in model.

Ontdek hier hoe u in enkele stappen zelf een instant glamour look kan creëren met Aveda voor uw avondje uit of gewoon, voor wanneer u er zin in heeft!GET THE LOOK

How to: Easy Updo met Aveda

Zodra u eenmaal weet hoe u zelf een easy updo kan doen, heeft u een leuke, gemakkelijke haarlook die u ongetwijfeld vaak opnieuw zal creëren.

Breng damage remedy™ daily hair repair aan op de lengtes. Spray vervolgens thickening tonic van het midden tot de lengtes om meer dikte te creëren. Droog daarna uw haar en maak een staart in uw haar. Doe een haardonut over uw staart. Verdeel uw haar vervolgens over de donut heen. Zet uw haar vast met een elastiekje over de haardonut heen. Verdeel uw haar rond de donut en zet vast met (een) speldje(s). Spray ten slotte air control™ op uw haar voor de ultieme fixatie.

Ontdek hier hoe u zelf in enkele stappen een easy updo kan maken met Aveda.GET THE LOOK