Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek Algenist bij Douglas

Ben je fan van huidverzorgingsproducten gemaakt van natuurlijke ingrediënten? Dan is Algenist cosmetics zeker het proberen waard! Dit merk is gebouwd op zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. De huidverzorgingsproducten van Algenist zijn ook vegan en dierproefvrij. De collectie bestaat uit onder andere uit gezichtscrème, oogcrème en bodylotions en is verkrijgbaar bij Douglas. Neem snel een kijkje en vind jouw favoriete Algenist-product!

Algenist met anti-aging

Algemist heeft geheime wapens als het om anti-aging gaat. Een voorbeeld is het gepatenteerde Alguronzuur, een baanbrekende ontdekking tegen tekenen van veroudering met het voedende Microalgenolie. Dit is een effectief onderdeel van Algenist anti-aging. Daarnaast gebruikt Algenist ook nog andere effectieve ingrediënten tegen anti-aging zoals Alguronzuur en Alguronic Acid®. Hierdoor is resultaat gegarandeerd. Ervaar het zelf!

Algenist kopen in onze app, webshop of winkel

Wil je Algenist cosmetics zelf proberen? Douglas heeft de perfecte producten voor je in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een giftset, Algenist-serum of andere skincare van Algenist: je bent bij ons aan het goede adres. Je kunt ervoor kiezen om Algenist online te bestellen via onze app of webshop. Koop je Algenist liever offline? Kom dan even langs in één van de Douglas-winkels! Bovendien krijg je bij iedere aankoop 2 samples cadeau. Shop je via de Douglas-app, dan krijg je er zelfs 3! Dus… klaar om Algenist te kopen bij Douglas?