Nu 25% korting op bijna alle geuren, geursets, dag-, nachtcrèmes, foundations, poeders, mascara's en eyeliners!
 • Gratis verzending en retour
 • Gratis sample naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

DE DOUGLAS-APP

EXCLUSIEVE VOORDELEN

Nog veelzijdiger, nog persoonlijker, nog gemakkelijker: ontdek de wereld van Douglas in één app en ervaar beauty in alle facetten! Hier vindt u een overzicht van alle voordelen van de Douglas-app – van virtueel make-up uitproberen tot elke maand toffe app-only deals en winacties exclusief voor app-gebruikers.

Download nu de app, zet push-notificaties aan en blijf op de hoogte van exclusieve app-deals en -winacties.

App features om verliefd op te worden:

Altijd en overal

Op elk gewenst moment beautyshoppen

Snel en gemakkelijk

Vind producten snel en bestel eenvoudig

Acties & exclusieve

Altijd als eerste op de hoogte van acties

Beauty Mirror

Make-uplooks & producten virtueel uitproberen

Herinneringsfunctie

Bestel producten na in een paar klikken

Wishlist

Bewaar uw favoriete producten op één plek

* Actievoorwaarden winactie beautypakket

1. Dit regelement is van toepassing op de Douglas-app winactie van Parfumerie Douglas Nederland.

2. De winactie loopt t/m 31 januari 2021.

3. Deelnemers moeten voor 1 februari 2021 een aankoop hebben gedaan in de app en moeten de pushmeldingen activeren. De winnaars worden d.m.v. een e-mail bekendgemaakt binnen 4 weken na afloop van de winactie.

4. Tijdens de actieperiode maakt u kans op één van de drie beautypakketten t.w.v. €744,21.

5. Er kan maximaal één prijs gewonnen worden per persoon.

6. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

7. Parfumerie Douglas Nederland behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de actievoorwaarden.

8. Medewerkers van Parfumerie Douglas Nederland, directe familieleden van medewerkers en het personeel en directe familieleden van de partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt zijn uitgesloten van deelname.

9. Parfumerie Douglas Nederland en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en het zoek raken/verloren gaan van de prijzen door externe verzendpartijen in het kader van de actie.

10. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen.

11. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de e-mail met de uitslag over uw deelname. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en worden behandeld conform het privacy beleid van Parfumerie Douglas Nederland.

12. Door deelname aan de actie gaat u ermee akkoord dat Parfumerie Douglas Nederland u per e-mail mag informeren over de uitslag van uw deelname.

13. Spel-, type- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.

14. U maakt enkel kans op de aangeboden prijzen, indien voldaan is aan de actievoorwaarden.

15. We kunnen de winactie tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze.

Over de prijzen en prijswinnaars
1. De prijswinnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. Over de prijs/prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
2. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.
3. De prijswinnaars worden bekend gemaakt binnen 4 weken na afloop van de winactie.
4. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.
5. Het gewonnen prijzenpakket is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
6. Bij het niet reageren binnen 2 weken na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs. Bij niet tijdig reageren wordt een nieuwe winnaar gekozen.