• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

VIER HET MET ONS MEE!

111 jaar DOUGLAS

Het is bijna niet te geloven, maar het is toch echt waar: de eerste Douglas-vestiging opende al in 1910 in Hamburg. Sindsdien is er veel gebeurd en is Douglas het nummer 1-adres voor alles rondom beauty geworden.
Vier het succesverhaal en onze 111e verjaardag samen met ons met heel wat hoogtepunten en voordelen!

111 jaar beauty

We houden van wat we doen!

Ons eigen merk

Douglas Collection

Huidverzorging, make-up, spa-highlights, accessoires: van onze Douglas-collectie wordt u gewoon blij. Ontdek producten van topkwaliteit voor elke dag en elke levensstijl.

Ontdek Douglas Collection

Schoonheid is diversiteit

Onze visie van echte schoonheid

Schoonheid is diversiteit - het kent geen geslacht, geen afkomst en geen huidskleur. Schoonheid gaat veel verder dan de buitenkant: schoonheid zit in zij die mooie dingen doen en opkomen voor anderen.

Naar de Walk of Beauty

Populair en zeer gewild

Onze musthave merken

Blader door ons grenzeloos diverse assortiment en ontdek al onze musthave merken, van klassiekers als Chanel tot populaire nieuwkomers als one.two.free!

Ontdek musthave merken

Favorieten van alle tijden

111 jaar DOUGLAS

Een kijkje in het verleden

Ga met ons mee op een kleine reis door de tijd: ontdek meer over de trends van vroeger en hoe Douglas de wereld van de beauty mee heeft doen vormen.

DE ROERIGE JAREN '20

De eerste damesgeur komt op de markt. Zwarte eyeliner, rode lippen en hevige blush zijn de trends van de jaren '20. Hier begint Douglas zijn reis naar het nummer 1 beautyadres.

1 / 4
DE ELEGANTE JAREN '50

In de jaren '50 draait alles om elegantie en het creëren van iconische geuren. Douglas staat bekend om hoogwaardige fijne zepen en was toen al een voorloper met innovatieve productideeën.

2 / 4
DE OPWINDENDE JAREN '60

In de jaren zestig kwam er veel in beweging. Looks werden brutaler, avontuurlijker en er werd steeds meer geëxperimenteerd - net als in het Douglas-assortiment.

3 / 4
DOUGLAS VANDAAG DE DAG

Online en offline winkelen, een enorm aanbod, spannende content, livestreams, evenementen... In de Douglas-wereld van vandaag is beauty een ervaring over het gehele spectrum.

4 / 4
Image alt tag

Trends & innovaties

De beautywereld wordt steeds diverser! We breiden ons assortiment bijna dagelijks uit, zodat u bij ons uw favorieten aller tijden kunt vinden, evenals de laatste trends van over de hele wereld.

Image alt tag